Jeppe og Amalie dater videre efter 'Ex on the Beach'

Da sommerens optagelser til 'Ex on the Beach' 5 er afsluttet, kan Jeppe og Amalie stadig ikke lade hinanden være. Så de giver de to som par en chance.

22-årige Jeppe Bøg Risager og 20-årige Amalie Thulstrup var meget tiltrukket af hinanden i alle de dage, de i løbet af sommeren boede i 'Ex on the Beach'-villaen i Nordsjælland. Dog holdt Amalie hele tiden sig selv tilbage, da hun frygtede, at Jeppe i bund og grund bare drømte om et godt knald.

Men selvom hun forsøgte at afvise ham, så lykkedes det ikke rigtig for baben.

LÆS OGSÅ: Mie og Wafande forklarer: Venskabet har udviklet sig

Hvordan romancen udviklede sig i 'Ex on the Beach', vil man se i løbet af sæsonen, men i hvert fald endte det med, at Jeppe og Amalie fortsatte med at se hinanden på den anden side af realityprogrammet. Blandt andet inviterede Jeppe Amalie på strawberry daiquiri og en snak om sommerens oplevelser.

Selv om det ifølge Jeppe var hyggeligt, så blev det ikke til mere, end at de så hinanden et par gange.

- Vi ses ikke længere. Men vi er fine i dag og snakker ordenligt til hinanden. Jeg tror sgu bare ikke, det lige var os, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

Bedst som venner

Amalie fortæller, at hun ikke oplevede at få de rigtige følelser for Jeppe, og det er vigtigt for hende, da hun søger et forhold, der på sigt vil holde.

- Jeppe og jeg så hinanden et par gange efter vi kom hjem for at lære hinanden bedre at kende, og det var super. Jeg tænkte, det nok var bedst, at vi bare fortsatte som gode venner, så jeg ringede til ham, og det aftalte vi, siger hun.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver afslører babynavn

Jeppe var ellers meget åben for, at det kunne blive til noget mere, og han var oprigtig interesseret i at lære Amalie endnu bedre at kende. Parret kom også rigtig godt fra start, da de blandt andet var på en romantisk date med helikoptertur og champagne og endte med en ret hed aften i poolen.

Men desværre døde gnisten ud.

- Inde i villaen syntes jeg, Amalie var vildt sød, og hun var altid høflig over for mig. Så for mig var det lidt mere end bare sex, jeg tænkte på. Da jeg kom ind villaen, var jeg nok ikke kommet for at finde kærligheden. Men sad da og håbede lidt på at finde den alligevel, siger 'Ex on the Beach'-hunken.

LÆS OGSÅ: TV3-deltager i stort vægttab: Min kæreste tændte ikke på mig længere