I stor konflikt efter ‘Stjerne Boksning’-exit: Respektløst

Den tidligere 'Robinson'-vinder Katrine Ørskov Hedeman offentliggjorde i går på Instagram, at hun har valgt at trække sig fra dette års 'Stjerne Boksning' på grund af et groft overfald og sit psykiske helbred.

Opslaget modtog en del opbakning, men det er ikke alle, som er lige begejstrede for Katrines beslutning.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor er blevet skilt

Modstanderen Amanda Sascha stiller spørgsmålstegn ved timingen, og måden Katrine har valgt at melde fra på.

- Jeg synes, at det er ærgerligt, at man har gået og trænet op til noget så længe og brugt alt sin tid og energi på dette. Jeg har virkeligt kæmpet, da jeg slet ikke trænede før, forklarer Amanda Sascha og fortsætter:

- Jeg synes, at det er godt, at hun lytter til sig selv og sin angst, men jeg synes, at det er respektløst ikke at melde noget ud løbene. Hun melder det simpelthen ud på Instagram, inden hun siger noget til os andre. Jeg synes, at man kunne have håndteret situationen anderledes.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har solgt huset: Fik vildt håndværkertilbud

LÆS OGSÅ: Kardashian udvider familien: Surrogatmoder har født

Katrine Ørskov Hedeman har ifølge sit Instagram opslag oplevet situationen anderledes. Hun skriver blandt andet, at Amanda Sascha var tilstede en af de aftenener, hvor hun oplevede et angstanfald.

- Jeg ønsker ikke at hænge dig ud Amanda, for både du og jeg kan vel huske især slutspurten af ekspeditionen, og det skuffer mig, at du ikke har den samme respekt for mig, skriver Katrine.

-  Jeg må nok bare erkende, at du måske ikke kender mig så godt som jeg troede, hvis du reelt nogensinde tror jeg kunne finde på at trække mig fra en fysisk udfordring, uden en vanvittig god grund.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-deltager taler ud: Jeg passede ikke ind

'Stjerne Boksning' leder på nuværende tidspunkt efter en ny modstander til Amanda. Tjek opslaget herunder. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stjerne Boksning (@stjerneboksning)