Husker du Trine 'Blondie' fra 'Kongerne'? Her er hun i dag

Mon det hun håbede på for 10 år siden, er gået i opfyldelse? Læs med her og få svaret.

Den festglade blondine var 23 år gammel, da hun kunne opleves i 'Kongerne af Svendborg' på Kanal 5. Her fyrede hun den af med blandt andre reality-legender som 'Knaldperlen' og 'Dolken'.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Artiklen fortsætter under videoen med det legendariske 'Grillkylling'-klip.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

- Det er sjovt at tænke tilbage på min deltagelse i kongerne. Det er ved at være nogen år siden, men det er stadig fedt, for det var den fedeste oplevelse, fortæller Trine Steffensen til Realityportalen og fortsætter:

- Når det er sagt, er det også fint nok, at der er kommet lidt mere ro på, for jeg kan ikke holde til det. Jeg er blevet ældre, fortæller hun og griner.

Og meget er også sket, siden hun var aktuel i realityprogrammet tilbage i 2013. Dengang snakkede Realityportalen med hende, hvor hun gik under navnet 'Blondie' - opkaldt efter sin ikoniske hårfarve.

Her sagde hun følgende:

- Om 10 år håber jeg på at have en dejlig mand, måske være gift, have en eller to lækre unger og en fed lejlighed inde i byen. Dengang følte hun sig bagud i forhold til voksenlivet, men hun er kommet godt efter det, må man sige.

LÆS OGSÅ: Blondie fra 'Kongerne': Det må gerne være vildt

Det er nemlig tre ønsker, som alle er gået i opfyldelse, for da Realityportalen møder Trine i dag, er det med en helt speciel ledsager på maven.

- Det er mit andet barn Mille på 6 måneder. Jeg har også Pelle på 3 år, så der er gang i den, lyder det fra en glad Trine, og der er mere:

- Lige nu er jeg på barsel, men ellers arbejder jeg på hotel som assisterende receptionschef, hvilket jeg har gjort i 8 år. Jeg har lige købt en lejlighed med min mand og er mor på fuldtid; skifter 18 bleer i døgnet og er oppe på alle tider af døgnet, fortæller den tidligere realitystjerne, som så sit snit til at blive luftet lidt til Nadja Hansen og Anne Plejdrups bogreception på 'Homies'.

LÆS OGSÅ: Nadja Hansen og Anne Plejdrup i nyt projekt: Stor investering