HOT NEWS: Sådan går det Putte i dag

Singlelivet er lagt på hylden, for Putte drømmer om at udvide familien.

På et utal af dates i 'Singleliv' har vi kunnet følge Lærke Carolina Thomsen, bedre kendt som Putte, i jagten på kærligheden. Men i starten af januar i år afslørede Putte, at livet som single var forbi. Hun havde nemlig fundet sit livs kærlighed Michael.

@locker

Michael og Putte er stadig lige forelskede (Foto: Privat)
Michael og Putte er stadig lige forelskede (Foto: Privat)

- Det går fantastisk med kæresten og jeg. Vi er stadig topforelskede, og det er så vildt at tænke på, at jeg har været sammen med den mest fantastiske fyr i et helt år på søndag. Ja, for mange er et år ikke meget, men det er det for mig, fordi det har jeg aldrig prøvet før, fortæller Putte til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Som jeg altid har sagt, så vil jeg hellere undvære end at nøjes. Jeg ventede på den eneste ene, og jeg er ikke en dag i tvivl om, at det er ham, jeg har nu.

LÆS OGSÅ: Putte og kæresten flytter sammen

Vil have flere børn

Parret har tilsammen fire børn, men de vil gerne have flere. (Foto: privat)
Parret har tilsammen fire børn, men de vil gerne have flere. (Foto: privat)

For tiden bor Putte og Michael på en nedlagt gård, men det er planen, at gården skal rives ned, så de kan bygge et hus i baghaven.

Noget kunne tyde på, at der skal være godt med børneværelser, for tilsammen har parret fire børn, men det er ikke nok.

- Hvis jeg skal spå om mit liv om fem år, så er jeg sikker på, at Michael og jeg har fået et til to børn sammen. Til den tid er vi også flyttet ind i vores drømmehus ude i baghaven, og vi nyder vores tilværelse med alle vores dejlig unger, siger Putte.

Putte er nemlig ikke i tvivl om, at hun har fundet manden i sit liv.

- Han er så dejlig og nem at at bo sammen med, fordi han er god til at tackle mine søde særheder, som man jo kan få efter mange år som alenemor. Han tager altid tingene med et smil, og det kan jeg lide.

LÆS OGSÅ: 'Singleliv'-Putte har fundet kærligheden

Starter ny uddannelse

Den tidligere 'Singleliv'-deltager var startet på uddannelsen som Ergoterapeut, men det var ikke noget for hende, og derfor valgte hun at droppe ud af studiet, fortæller hun.

Hele den store familie samlet. (Foto: Privat)
Hele den store familie samlet. (Foto: Privat)

- Jeg har besluttet at gå efter min drøm i stedet. Uddannelsen hedder Sundhed og ernæring og ligger i Haderslev, hvor jeg kan læse til diætist, siger hun.

Men Putte kan først søge ind på uddannelsen næste år, og derfor vil hun  i mellemtiden, igen, arbejde som teknisk designer eller finde et job som pædagogmedhjælper.

LÆS OGSÅ: Putte truet på livet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.