HOT NEWS: Realitybabe afslutter kandidaten med flot karakter

Kandidaten er i hus, og nu skal den tidligere realitystjerne holde velfortjent sommerferie.

For første gang i fem år kan Julie von Lyck for alvor holde en velfortjent ferie. Bloggeren, der tidligere har medvirket i 'For lækker til love', kan nemlig kalde sig cand.ling.merc i virksomhedskommunikation, efter hun i tirsdags bestod sin kandidat med et flot 10-tal.

- Det har været super hårdt! Især fordi vi kun har haft fire måneder på mit studie, og jeg gik jo samtidig direkte videre efter at have brugt tre år på bachelor i spansk og virksomhedskommunikation, fortæller en glad Julie til Realityportalen.dk.

- Nu står den på lang sommerferie, hvor jeg skal have tid til alt det, jeg har forsømt eller har været nødsaget til at lægge fra mig i sidste del af specialet. Sådan noget som at se veninder, gøre min lejlighed mere lækker og forhåbentlig nyde den danske sommer.

LÆS OGSÅ: Realitybabe gik til sidste eksamen to uger efter fødsel

"Der skal ske noget"

Julie hoppede af glæde efter tirsdagens flotte resultat. (Foto: Privat)
Julie hoppede af glæde efter tirsdagens flotte resultat. (Foto: Privat)

Men den næste tid skal ikke kun stå på afslapning for Julie von Lyck, og det er ikke kun den danske sommer, som hun skal nyde.

- Jeg skal nyde, at jeg for første gang i fem år har hundrede procent fri og bare nyde det. Jeg skal fokusere på min blog og rejse en del i løbet af sommeren. Jeg er jo den største livsnyder og rejseentusiast.

Derefter skal hun finde ud af, hvad fremtiden skal bringe. Men det er ikke noget, hun er urolig for.

- Jeg kender mig selv, så der skal ske noget. Og med den indstilling bliver det ikke et problem. Måske tager jeg til udlandet og læser noget mode et par måneder, eller måske søger jeg noget inden for online branding og sociale medier, siger Julie.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sonny jubler: Er blevet student

Tid til kæresten

Julie er stadig sammen med kæresten Steffan Bak, der tidligere har medvirket i 'Paradise Hotel'. De to har været sammen i lidt mere end tre og et halvt år, og kærligheden blomstrer stadig - også selv om de ikke har haft meget tid sammen i den seneste periode.

- Det går også rigtig godt med Steffan og mig. Efter jeg er færdig med specialet, har vi tid til at være kærester igen, siger hun med et grin og slår fast, at han har været en stor støtte i hele forløbet.

- Det har været hårdt ikke at kunne bruge særlig meget tid med ham på grund af specialet specialet, men han har været støttende, og vi tager på sommerferie til Sydspanien om en uges tid - lige efter min kandidatfest.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Julie: Nej tak til mere reality-tv

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.