HOT NEWS: Reality-par er blevet kærester

Trods mange udfordringer har to realitystjerner nu besluttet sig for at blive kærester.

I sidste uge fortalte ‘Ex on the Beach’-baben Tessie, at hun var begyndt at date ‘Robinson’-hunken Baris.

– Jeg tager det MEGET stille og roligt, men han har virkelig potentiale til at blive en kæreste. Han har virkelig det hele. Han har bare alt det, jeg finder tiltrækkende: mørkt hår, mørke øjne og kroppen. Han har det hele, lød det fra Tessie i onsdags, mens Baris også kunne bekræfte romancen.

Kun et par dage efter gik det dog galt mellem parret, da Baris, ifølge Tessie, havde haft sex med en anden pige.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Daniel efter iskold afvisning: Derfor tilgav jeg Tessie

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Kristine: Sådan er mit og Sørens forhold i dag

Ifølge Baris var situationen dog lidt en anden, da han var sikker på, at Tessie ikke ønskede at være sammen med ham, og først herefter denne udmelding havde han været sammen med en anden.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Baris slog dog fast, at han ville kæmpe for at få Tessie tilbage, da det var hende, han ville være sammen med. Det er nu lykkedes ham:

- Tingene har ændret sig. Vi er kærester nu, og det er vildt skønt, fortæller en glad Tessie til Realityportalen.dk.

- Han tog hele vejen fra København til Aarhus for at snakke ud, og han satte alt på hold derovre for at komme over til mig.  Jeg kunne bare mærke, når jeg kiggede på ham, at han var oprigtig ked af det. Han er ikke tilgivet endnu, men vi arbejder os den vej. Det tager tid, og det føles så mærkeligt at have fået en kæreste. Altså det føles skønt, og jeg tror, det er godt for mig at komme væk fra mine gamle vaner. Jeg var fast besluttet på IKKE at skulle have en kæreste, fordi jeg elskede “ hoe-livet". Men så kom Baris og ændrede alt. Havde det været en anden end Baris, havde jeg ikke været klar til at binde mig, men med ham er jeg, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Sarah Amalie: Derfor hader Mark og Frederik hinanden

LÆS OGSÅ: Monique raser: Jeg er så skuffet over Mark

Flytter sammen

Der er ingen tvivl om, at Tessie flyver på en lyserød sky, og det gør Baris bestemt også.

- Det føles ligesom, når du når i mål efter et maraton. Jeg var bare ærlig overfor hende, og så kunne hun ikke ignorere følelserne imellem os, ligesom jeg heller ikke kan. Nu blev vi jo kærester, fordi vi ikke gad nogen tvivl, og jeg vil gerne gå 100 procent ind i det, fordi vi ikke kan lade hinanden være i to sekunder, og allerede er ret vilde med hinanden, forklarer Baris og afslører, at de to allerede har snakket om at flytte sammen:

LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

- Planen er at se, hvor det fører hen, men vi skal helt klart flytte sammen. Hvor og hvornår vides endnu ikke med sikkerhed, men rygterne mener, at jeg forlader Albertslund for første gang i 25 år. Havde man spurgt mig, inden jeg mødte Tessie, så ville jeg bestemt ikke have været klar til det, men Tessie er alt, hvad jeg kunne drømme om, og om det så er i en papkasse i Sønderjylland eller i Albertslund, så er jeg klar til det, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Søren: Derfor sluttede jeg det med Kristine

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen