(Foto: Henrik R. Petersen)
(Foto: Henrik R. Petersen)

HOT NEWS: 'Love Island'-hunk indtager 'Ex on the Beach'

Realitystjernen skifter til konkurrenten og indtager den tredje sæson af 'Ex on the Beach'.

Tv-seerne fik lov til at møde Jamie Eschen, da TV3 sendte den indtil videre endte sæson af den danske version af 'Love Island', men inden længe er der gensyv med realitystjernen.

Han skifter nemlig til konkurrenterne Discovery Networks Danmark, hvor han medvirker i den kommende sæson af 'Ex on the Beach'. Det bekræfter han selv på den røde løber til forpremieren på sæsonen. Her glæder han sig over, at nyheden endelig er ude, men det har ikke været svært at holde hemmeligt.

LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager 'Ex on the Beach'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Mark springer ud som esportsstjerne sammen med 'Ex'-Jeppe

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

- Det var hyggeligt at være med. Det er et lidt anderledes koncept end 'Love Island', som jeg jo var med i. Der sker lidt nogle andre ting - festmæssigt og sådan noget, siger Jamie til Realityportalen og fortæller, hvad han bedst kunne lide at deltage i.

- Jeg synes, at 'Love Island' var fint nok, men i forhold til, at man får frie tøjler i 'Ex on the Beach', så synes jeg, at 'Ex on the Beach' var federe. 'Love Island' handler meget om kærligheden, mens 'Ex on the Beach' mere handler om, at man skal være fri, hygge sig og gøre, hvad man har lyst til. Det er to forskellige kategorier, og der er jeg nok mest til hygge.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program

Han fortæller, at han først kommer ind i slutningen af sæsonen, og at det ikke har været svært at holde hemmeligt for sine omgivelser. Derudover afslører han, at han en ekskæreste til en af deltagerne - uden dog at løfte sløret for, hvem der er tale om.

- Men det var et glædelige gensyn med hende, slår han fast.

I den kommende sæson af 'Ex on the Beach', der har premiere søndag den 1. september på Kanal 4 og Dplay, kan man desuden også glæde sig til at se folk som Mark Bøgelund, Frederik Skovbjerg og Pernille Nygaard. Her kan du se startcastet.

LÆS OGSÅ: 'EOTB'-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt