En smuk mor og datter til Allessias barnedåb. (Foto: Janus Nielsen)
En smuk mor og datter til Allessias barnedåb. (Foto: Janus Nielsen)

HOT NEWS: Irina Babenko skifter navn

Reality-baben hedder ikke længere Irina Babenko, afslører hun nu.

Nu skal det være slut med at hedde Irina Babenko. Reality-baben har besluttet, at hun allerede nu vil tage kærestens efternavn, selv om de to først skal giftes senere i år. Derfor hedder hun nu Irina Olsen.

- Jeg har besluttet mig for at skifte mit efternavn til Mortens from this moment. Vi er stadig forlovet og er ikke blevet gift endnu, men vi regner med, at det sker på et tidspunkt i dette år – det kræver liiiige en del mere planlægning, end vi har haft tid til. Men efternavnet bliver ændret nu, det har jeg altså besluttet mig for, skriver hun på sin blog.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Irinas kæreste scorer pladekontrakt

Far skammede sig

Irina har flere gange fortalt, at hendes noget specielle efternavn stammer fra Ukraine, hvor hun oprindeligt kommer fra. Men forholdet til hjemlandet er ikke det samme længere, og det er en af de ting, der ligger til grund for navneændringen.

- Jeg har ikke noget med Ukraine at gøre mere efterhånden og kommer nok aldrig til at besøge noget dernede igen, så jeg har simpelthen valgt at skrotte det helt af flere personlige årsager, skriver hun og fortsætter:

- Jeg kan huske, at min far bad mig om at skifte efternavn allerede efter mine første tv-optrædener, da han syntes, at det var pinligt, at de kunne genkende det på hans arbejde på hospitalet. Jeg tror, han skammede sig lidt over mig, så måske burde jeg allerede have skrottet hans efternavn dengang.

Irina Olsen fortæller desuden, at datteren Alessia også kun har kærestens navn.

SE BILLEDET: Så meget ligner Irinas datter sin far

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.