HOT NEWS! Her er det nye par i dramatisk realityprogram

Det kan være svært at forstå, hvorfor man som kærestepar vælger at sætte sig selv i situationer, der i værste tilfælde kan føre til utroskab. Det kan et af de første par i 'Singletown' give deres svar på.

Optagelserne til ’Singletown’ begyndte den 1. juli, hvor seks kærestepar blev indlogeret i to penthouselejligheder i København for at sætte deres parforhold på en ultimativ prøve. For i fire uger har det været forbudt at se hinanden, og i den tid er de blevet udsat for fristelser, som kan have store konsekvenser for deres fremtid sammen. Kærlighedseksperimentet får premiere til efteråret, men før det offentliggøres parrene, som for en sommer skal kalde hinanden for ekser og leve som singler.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltagere: Derfor skulle Jonas ikke vinde

Det er allerede offentliggjort, at 23-årige Melina Buur og ’Paradise’-vinderen fra 2018, den 34-årige Lenny Pihl, medvirker i realityprogrammet. Udover dem er også et par, som vi endnu ikke har mødt nogle steder. Det er 21-årige Victor Norrman og 20-årige Trine Amalie Kann.

Viktor Norrman i lejligheden i København. (Foto: Anthon Unger. )
Viktor Norrman i lejligheden i København. (Foto: Anthon Unger. )

De to lærte hinanden at kende på arbejdet, hvor Victor skulle lære Trine op, og for cirka fem måneder siden blev de kærester. Det er måske lidt tidligt at sætte sit forhold på prøve, men parret mener, det er nødvendigt, da deres forhold er præget af nogle dårlige oplevelser med kærligheden i fortiden. Som Trine selv beskriver det, er der blevet fucket op fra begge parters side.

LÆS OGSÅ: Reality-babe om graviditet: Det var en ups’er

- I et tidligere forhold kom jeg til at kysse med en anden, og det har jeg virkelig haft svært ved at affinde mig med, og jeg har tit gået med tanken om, om det er noget, jeg kunne finde på at gøre igen – fordi jeg er meget flirtende af karakter. Jeg vil virkelige gerne bevise overfor mig selv og overfor Victor, at det kan jeg godt lade være med. Jeg kan godt finde ud af at være i byen uden ham og ikke gøre noget forkert, siger Trine til Realityportalen.

Hun ved, at hun ofte kan komme til at sende nogle forkerte signaler. For selvom hun er i et forhold med Victor, så er hun meget interesseret i at tale med andre mennesker - og hun kan sagtens sidde og tale med en fyr en hel aften.

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

- Jeg har mange drengevenner og er en meget udadvendt og til tider flirtende person, og det har jeg også lagt på bordet overfor Victor, at det er med i den her pakke. Han er selv meget flirtende. Men vi ved, hvad vi betyder for hinanden. Og det er rigtig meget.

Bølgerne går højt

Da Realityportalen møder Trine og Victor, har de kun været igang med eksperimentet i kort tid, men allerede på det tidspunkt er det følelsesmæssigt hårdt. Det er især hårdt at være væk fra hinanden. Parrene har nemlig på ingen måde kontakt til hinanden og ser kun den anden i form af et stort portræt, der hænger i lejligheden, hvor de bor.

LÆS OGSÅ: Massiv kritik af klinikken, der laver nye ansigter til realitystjernerne

- Jeg tænker over, hvad jeg har gjort for hende, og hvad hun har gjort for mig. Spiller forholdet? Dét får man tid til at reflektere over, mens man er herinde. Man frygter jo, at man ikke kommer ud af det her med den partner, man kom herind med, siger Victor.

Trine er enig i, at det er en mental udfordring.

- Bølgerne går højt, og følelserne sidder lidt uden på tøjet, fortæller hun.

Trine Amalie Kann. (Foto: Anthon Unger.)
Trine Amalie Kann. (Foto: Anthon Unger.)

I løbet af ugerne er der i 'Singletown' flere kærlighedstests. Her kan parrene vælge at fortsætte eksperimentet, eller de kan vende tilbage til hverdagen som par eller som singler.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Her er alle ‘X Factor’ skandalerne

Trine arbejder til daglig på en café i Valby og som pædagogmedhjælper på en folkeskole, mens Victor er i forsvaret. De håber på, at når de står på den anden side af 'Singletown', så er det med endnu mere tillid til hinanden og som et langt stærkere par.

LÆS OGSÅ: Her er fem ting, der aldrig blev vist i ‘Paradise Hotel’ 2020

Programmet produceres af Nordisk Film TV for Discovery Networks Danmark og får premiere på Dplay dette efterår.

Herunder fortæller Trine og Victor mere om, hvordan det er at være med i 'Singletown'.