Hollywoodstjerne holder ferie: Woody er vild med Danmark

Hollywood-stjernen har et helt særligt forhold til Danmark.

Woody Harrelson elsker at holde ferie i Danmark, og i år er ingen undtagelse.

GALLERI: Se alle billederne fra Maschas bryllup

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha Vang bliver gift...

Forleden dukkede den 61-årige Hollywoodstjerne op på den veganske restaurant The Organic Boho på Refshaleøen i Københavns Havn. Han var i selskab med sin hustru Laura, 56, og sammen nød de et par af de teriyakiwraps, som stedet er kendt for.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sejr afslører: Dét hed jeg før

Ved de tidligere besøg er han ofte spottet på Christiania, men han kommer vidt omkring, fordi han elsker at cykle. I 2019 tog kørte han Sjælland rundt sammen med Roland Møller, 50, som han havde lært at kende under en filmoptagelse.

Makkerparret havde lånt et sommerhus i Nordsjælland og nåede helt til Møns Klint på deres mange dagsture. En tidlig morgen punkterede 'Sams Bar'-stjernen også i Tisvilde.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

– Så måtte vi køre ned til den lokale cykelsmed, inden han havde åbnet butikken, og få banket ham op, så vi kunne komme videre. Jeg skal love for, han lige fik luret en ekstra gang, da han åbnede døren og så Woody Harrelson stå derude, fortalte Roland Møller for nylig til Euroman.

Inden Woody Harrelson satte kursen mod Danmark, var han på ferie med vennerne Matthew McConaughey, 52, Chris Rock, 57, og Sacha Baron Cohen, 50. Sammen med deres familier sejlede de rundt i Middelhavet og Adriaterhavet på en stor yacht.

LÆS OGSÅ: Tabte fire kilo: Sådan er maden i ‘Paradise’ og ‘Ex on the beach’