Her er 'Tattoo Salonen'-Jonas i dag

Der er sket meget lykkeligt i Jonas' liv, siden sidst vi så ham på skærmen.

De to stortatoverede kammersjukker Jonas og Morten blev folkeeje, da de tonede frem på TV3 i det populære program 'Tattoo Salonen', hvor vi fulgte deres daglige gang i tatoveringsbiksen The Old Barbershop.

Nu er det efterhånden tre år siden sidst, vi kunne følge det sjove makkerpar, men heldigvis har TV3 meldt ud, at der snart kommer en ny sæson.

SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

Siden dengang er Morten blevet skilt fra Hannah, som vi også lærte at kende i programmet, og gift på ny med Simone, som til september nedkommer med deres første fælles barn.

Men hvordan er det gået med Jonas siden sidst, vi så hans tussede ansigt på TV3?

LÆS OGSÅ: ‘Tattoo Salonen’-stjerne afslører: Det skal vores datter hedde

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Fie Laursen opdager, at hun har levet sit liv på en løgn

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Ja, jeg sugardater

Et bryllup og en søn

- Jeg fik jo en søn i de sidste programmer, og nu har jeg fået en ny også, en søn mere. Så nu har jeg Dirk på 3,5 og Vester på et halvt år, fortæller en stolt Jonas, der også har foreviget kærligheden med børnenes mor.

- Min kone Josefine er jeg også blevet gift med i mellemtiden. Vi blev gift for to år siden. Vi har det helt fantastisk, lyder de søde ord fra Jonas om konen, hvis navn man også kan se tatoveret over hans venstre øjenbryn.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne åbner op om kæresten: Det er hjerteskærende

- Jeg har været sammen med hende i mange år, og jeg elsker hende stadig meget højt, ja, ellers havde vi jo ikke valgt at få flere børn, griner Jonas, der for tiden nyder at være blevet far for anden gang.

Derudover er der selvfølgelig også én ting, man dårligt undgår, når man arbejder i en tatoveringsbiks til daglig ligesom Jonas.

- Jeg har jo fået lavet masser af tatoveringer, siden vi filmede sidst, griner Jonas og uddyber, at han mest bare tatoverer oven på de gamle tatoveringer, så han ”efterhånden har én to-tre sleeves”.

LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig