HER ER DATOEN: Sofie Linde tilbage på tv

Sofie Linde fortsætter på tv, selvom 'X Factor' slutter på fredag.

- Sofie Linde og familien har sat sig for at forvandle et gammelt spøgelseshus på Langeland til en drøm af et sommerhus. Men allerede ved ankomsten må Sofie ændre alle sine planer for renoveringen, da den have, hun troede, var fuld af blødt græs viser sig at være ét stort, ufremkommeligt brombærkrat, sådan skriver TV 2 om Sofie Lindes nye program.

Sofie Linde er lige nu aktuel som vært på 'X Factor', men allerede på fredag er der finale, og programmet slutter derefter, men det betyder ikke et farvel til Sofie Linde på TV 2, for allerede ugen efter 'X Factor'-finalen er hun tilbage på tv.

LÆS OGSÅ: Efter ‘X Factor’-live: Sofie Linde tog særlig gave med hjem

- Det er fucked up at renovere et hus. Jeg kigger på programmet og tænker, "du er jo manisk - du har lige født et lille barn, hvad tænker du på"?, fortæller Sofie til HER&NU.

Selvom der er kommet et program om renoveringen, så er huset ifølge Sofie langt fra færdigt.

- Det er bare et evighedsprojekt. Selvom jeg var ukuelig optimist og troede, vi ville være færdige for længst, så er der kun ét rum, der er done nu, så det er ongoing, fortæller Sofie.

LÆS OGSÅ: Ikke en joke: Venter tvillinger

Ifølge Sofie skal man se programmet, hvis man kan lide at følge renoveringsprojekter og ikke for at blive en dygtig håndværker.

- Jeg er ikke god til det. Det er ikke Sofie Linde, der har styr på tingene og viser folk, hvordan de skal gøre, fortæller Sofie Linde, der har sin mand, Joakim Ingversen, og parrets to piger med i programmet.

Programmet 'Linde på Langeland' har premiere onsdag den 13. april kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman til Martin Jensen: Hold kæft