Hemmelighedsfulde Vermund: Kysserygter

Nu taler Pernille Vermund om forholdet til Adam Price.

I snart tre måneder har Pernille Vermund, 46, og Adam Price, 54, været forfulgt af kæresterygter. Og efter Nye Borgerlige-formanden i sidste uge gæstede Anders Hemmingsens podcast 'Helt væk', er de blusset op igen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Her afviste hun blankt, at de skulle være kærester, men da hun blev spurgt, om de havde kysset, var hun knap så kategorisk.

– Nej, svarede hun grinende og tilføjede: ”Men jeg sagde jo i starten af programmet, at jeg ikke kunne love, at jeg ikke ville lyve”.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor blev populært program aflyst

I starten af november afviste både Price og Vermund overfor HER&NU oplysninger om, at de datede, mens han venligt tilføjede, at han ikke kommenterede rygter om sit privatliv.

Vermund forklarede Hemmingsen, at der var tale om et venskab, og at de havde mødt hinanden på en restaurant i Hornbæk i sommer, hvor hun sammen med sin mand, milliardæren Lars Tvede, så en landskamp.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet gift: Vi tog røven på alle

– Vi kendte ikke hinanden og sad ved hvert vores bord, men rykkede så sammen, og så har vi været venner lige siden, sagde hun i podcasten, hvor hun afslørede, at hun fortsat er gift med Tvede, selvom de gik fra hinanden i juli efter to års ægteskab.

– Jeg skulle have været skilt i sommer, men det har været en lang proces. I Danmark skal man jo have NemID for at blive skilt, men det går formentlig og forhåbentlig snart igennem, at Lars og jeg bliver skilt. Vi er venner, og alt er godt, men man kan jo ikke rigtig kalde sig selv single, når man stadig er gift. Vi opfører os som singler.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde åbner op: Joakim og jeg er meget forskellige