Hemmelighedsfulde Lisbet Dahl: Klar til comeback

Der er massive rygter i revyland om hendes første projekt efter Cirkusrevyen

25 år efter hun sagde farvel til Tivolirevyen i Glassalen, er Lisbet Dahl, 76, måske på vej til et comeback på den ikoniske scene.

Ifølge HER&NU’s oplysninger arbejdes der på et revyshow med Lisbet i spidsen, der ligesom de seneste par års Tivoli Varieté løber over et par uger.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-par i modvind: Hemmelighed gav problemer

Det er angiveligt planen, at James Price, 62, skal stå for det musikalske, mens hendes søn Jacob Dahl, 55, skal være forestillingsleder. Det er roller, de har i Cirkusrevyen, men begge har allerede meddelt, at årets sæson på Dyrehavnsbakken bliver deres sidste.

Lisbet selv blev taget af plakaten til Cirkusrevyen, efter hun måtte sygemelde sig med Covid-19 op til premieren i maj.

LÆS OGSÅ: Baris Balo forlovet: Deler cute video

Senest har direktøren Torben ”Træsko” Pedersen aflyst en planlagt hyldestforestilling for Lisbet Dahl midt i august, fordi han er bekymret for, at hun ikke ”kan klare det”.

Mens Lisbet Dahl ikke har nogen kommentarer til oplysningerne om et show i Tivoli, understreger hun dog, at hun bestemt ikke er syg, men har det godt.

James Price og Tivoli har heller ingen kommentarer, og Jacob Dahl har ikke kunnet træffes. Price siger dog, at der kommer en pressemeddelelse om hans fremtidige arbejde i løbet af august.

LÆS OGSÅ: NUTTEDE BILLEDER: Gustav Salinas er blevet far