Harrys nye bog chokerer: Vilde afsløringer

Harry og Meghan har været meget i vælten på det seneste. Først med premieren på deres Netflix-serie 'Harry & Meghan' og nu med prinsens selvbiografi.

Prins Harry lægger ikke fingrene imellem i sin nye erindringsbog 'Reserven', der udkom verden over i går. Det amerikanske medie Page Six kunne allerede før udgivelsen fortælle, at den indeholdt en række afsløringer om prinsens opvækst i den britiske kongefamilie.

LÆS OGSÅ: Blachman er vild med Simon Kvamm: Han er klog

Den 38-årige far til to fortæller blandt andet, at han blev slået i gulvet af sin storebror, prins William, 40, under et skænderi, hvor broren sagde tarvelige ting om Harrys hustru Meghan. Derudover beretter prinsen også, at han i en alder af blot 17 år stiftede bekendtskab med kokain.

Artiklen fortsætter under billedet af Prins Harrys nye bog...

(Foto: Politikens Forlag)
(Foto: Politikens Forlag)

– Det var ikke særligt sjovt, og det fik mig ikke til at føle mig særlig glad, som det ser ud til ske for andre, men det fik mig til at føle mig anderledes. Og det var mit hovedmål, skriver Harry i bogen og fortæller, at det ikke er eneste gang, han har taget stoffer.

LÆS OGSÅ: Jackie taler ud om graviditetsjoke

Prinsen afslører yderligere, at han som 17-årig mistede sin mødom til en ældre kvinde på en mark bag en pub.

– Hurtig tur, hvorefter hun slog mig på røven og sendte mig væk, skriver prinsen, der sammen med sin hustru Meghan, 41, og parrets to børn Archie, tre, og Lilibet, et, i dag lever et liv langt væk fra det britiske kongehus i Californien i USA.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært og nye ekspert i ‘Kender du typen?’