Hårde beskyldninger: Mary hængt ud

Kronprinsessens venlighed overfor en gruppe børn har fået en række tyske medier til at kaste sig over hende.

Da Kronprinsesse Mary i juni deltog i et fælles arrangement mellem DBU og hendes velgørende Mary Fonden, hvor der skulle sættes fokus på det fællesskab, som havde lidt under nedlukningerne, skrev hun efter en fodboldkamp i Rødovre autografer på de unges landsholdstrøjer.

Noget der ifølge det tyske ugeblad OK!, avisen Frankfurter Rundschau og tv-stationen RTL er ganske uhørt og kan få katastrofale følger for kongehuset. Den kommende dronning har ifølge de tyske medier brudt loven og risikerer at hendes signatur nu kan misbruges.

- Næste gang Mary overvejer at tage pennen frem for at gøre en lille autografjæger glad, må hun hellere lade være. For selv om hendes hjerte uden tvivl vil bløde, så nytter det ikke, for adel forpligter, lyder malerisk fra RTL, der selv har taget den brede pensel frem til deres opsang.

LÆS OGSÅ: OL-vinder blev ringet op af kronprinsen: Vildt fedt!

Artiklen fortsætter under billederne...

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

Kronprinsessen, der blot skrev 'Mary' med en tyk sprittusch, har dog ikke brudt hverken regler eller love, men det er ganske rigtigt ikke hver dag, at medlemmer af den kongelige familie skriver autografer. Hun har dog ofte skrevet sig ind i gæstebøger, ligesom hun jævnligt underskriver breve og hilsner af mere privat karakter.

Kongehusets advokater er meget opmærksomme på misbrug af kronprinsesse Mary og i de senere år har man blandt andet slået ned på reklamer for slankepiller og rynkecreme. Kongehusets kommunikationsafdeling har ikke nogen kommentar til den pludseligt opståede omsorg i de tyske medier eller sagen som sådan.

LÆS OGSÅ: Dronningen i højt humør: På nordjysk visit

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro