(Foto: Brian Bowen Smith/FOX/TV 2)
(Foto: Brian Bowen Smith/FOX/TV 2)

GLÆD DIG: 'Beverly Hills'-stjerner snart tilbage med nye afsnit

Optagelserne til en ny omgang af 'Beverly Hills' går snart i gang. Serien har premiere til efteråret.

Der er godt nyt til dem, der savner den amerikanske ungdomsserie 'Beverly Hills', som sluttede for 19 år siden.

Serien, der løb over 10 år og består af 292 afsnit, får nemlig meget snart seks splinternye afsnit med en stor del af det originale 'Beverly Hills'-hold bestående af skuespillerne Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling and Shannen Doherty.

LÆS OGSÅ:25 år med ‘Beverly Hills’-stjernerne: Her er de i dag

Den nye serie bliver kaldt ’Beverly Hills, 90210 revival',  som på dansk svarer til 'genoplivelsen af Beverly Hills 90210', og er inspireret af skuespillernes virkelige liv og forhold. Det skriver mediet HollywoodLife.

Til mediet Entertainment Weekly siger Jennie Garths, at serien handler om karakterne bag karakterne.

- Det handler om de personer, der spillede disse roller for 10 år siden, og om at de finder sammen igen.

Speciel stemning til genforeningen

Optagelserne til den nye serie begynder i slutningen af maj, men du kan allerede nu se seriens første reklamevideo herunder.

Artiklen forsætter efter videoen, hvor 'Beverly Hills'-stjernene genforenes.

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjernens kedelige hattrick: Tredje skilsmisse på vej

Til optagelserne af reklamevideoen var stemningen speciel efter så mange år fra hinanden, fortæller Jason Priestly til Entertainment Weekly

- Vi havde alle en god dag, og der var masser af drillerier. De (tv-holdet) havde svært ved at styre os og få os til at fokusere, afslører han.

Genforenes uden Luke Perry

Genforeningen af 'Beverly Hills'-stjerner falder få måneder efter Luke Perry dødsfald. Han døde den 4. marts i år, kun 52 år gammel, efter et slagtilfælde, og ifølge HollywoodLife var den nye serie allerede dengang i støbeskeen. Luke Perry havde angiveligt endnu ikke underskrevet kontrakten, men ifølge Tori Spelling havde han meldt ud, at han var interesseret i at medvirke i et par afsnit.

LÆS OGSÅ: Tori Spelling røber: Sådan har jeg det med København

Selvom den nye serie desværre bliver uden Luke Perry, så er der vist masser at glæde sig til, når den nye serie har premiere den 7. august på den amerikanske tv-kanal Fox.

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’