'Gift ved første blik'-par flytter sammen

Katrine flytter ind i Jakobs lejlighed i weekenden.

Succeshistorien fra 'Gift ved første blik' om Jakob og Katrine byder nu på endnu en glædelig nyhed. Parret skal nemlig flytte sammen i Jakobs lejlighed. Det skriver Se og Hør. 

De glæder sig begge særligt meget til, at de ikke altid skal planlægge sig ud af at være sammen. Nu kan hverdagen i stedet indfinde sig, og de kan få mere tid sammen.

- Nu kræver det ikke så meget planlægning at hygge med hende, og nu kan vi fokusere på at have det godt i stedet for at skulle kæmpe med afstanden imellem os. Vi søgte begge tosomheden, og den kan vi begynde at finde sammen nu, siger Jakob til ugebladet.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0′ er tilbage: Emma trives ikke så godt

Fra Aarhus til Hvidovre

Men det er en længere rejse, Katrine skal ud på. Hun har indtil nu boet i Aarhus, hvor hun har sit job og venner, men nu hedder destinationen altså Hvidovre.

- I starten var jeg jo ret bekymret for at skulle flytte, men bekymringen er dog efterhånden forduftet. Selvfølgelig bliver det stadig pisse hårdt at skulle undvære Aarhus og veninderne, men lige nu har jeg fokus på, at jeg samtidig kan få et tættere forhold til mine to søstre, som bor i henholdsvis Rødovre og Lyngby, og så har jeg også veninder i byen, som jeg nu kan få set noget oftere. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!

Hun regner med at finde sig et job i området som kontorassistent, receptionist eller lignende. Men indtil jobsituationen falder på plads, vil hun bruge tiden på at falde til i byen og passe sin blog.

Katrine og Jakob er det eneste af parrene fra anden omgang af 'Gift ved første blik', der har valgt at blive sammen.

LÆS OGSÅ: 20 år senere: Pyrus hitter stadig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.