Lene (Foto: DR/Snowman Productions ApS)
Lene (Foto: DR/Snowman Productions ApS)

'Gift ved første blik'-Lene: Sådan føles det at se sig selv på tv

29-årige Lene Konrad sad spændt med i sofaen og så med, da hun blev gift på dansk tv - og det var noget af en oplevelse.

I sidste uge rullede første afsnit af den nye sæson 'Gift ved første blik' over skærmen. Her blev to af programmets fire par gift. Én af deltagerne var 29-årige Lene fra Valby, som blev gift med 31-årige Poul fra Vesterbro. Hun fulgte spændt med foran skærmen, da hendes bryllup i tirsdags blev vist for programmets mange seere.

- Det var faktisk mindre skræmmende, end jeg havde regnet med. Jeg synes, at jeg så glad og smilende ud. Men jeg fik lidt røde kinder, da jeg hørte mig selv snakke til bryllupsfesten.  Jeg er vist det, som man kan kalde en små beruset brud, siger Lene til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Afsnittet var faktisk nogenlunde, som jeg havde forventet det. Dagen blev skildret, som jeg selv oplevede den - spændingen inden vielsen og den gode og afslappede stemning til festen. Det får mig til at tænke, at de næste programmer nok også vil vise historien nogenlunde, som den var. Men jeg er stadig spændt på at følge med.

LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’ skal igen skabe kærlighed

'Ane og Ulrik er søde'

Lene havde længe gået med sommerfugle i maven og set frem til at se sig selv tone frem på skærmen. Det viste sig dog, at det ikke kun var hende selv, hun fandt interessant at følge.

- Jeg synes, at det var rigtig sjovt at se det andet par, Ane og Ulrik, i programmet, fordi deres ansigter afslørede, at de var nervøse og forventningsfulde, ligesom jeg selv havde oplevet det. De var meget søde, forklarer Lene og tilføjer:

- Efter afsnittet har Poul og et par af de andre deltagere allerede oplevet at blive genkendt på gaden, og at folk kigger. Det har jeg dog ikke selv. Faktisk sad jeg endda ved siden af en i toget i dag, som sad og læste en artikel med et stort billede af mig og Poul, men jeg tror ikke, at han opdagede, at det var mig.

Se billeder af deltagerne øverst i galleriet.

Følg med i 'Gift ved første blik' i aften på DR 1 klokken 20:00.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’ er tilbage på skærmen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.