Randi og Niels fra tredje sæson er stadig sammen. (Foto: DR/Jakob Mydtskov)
Randi og Niels fra tredje sæson er stadig sammen. (Foto: DR/Jakob Mydtskov)

'Gift ved første blik'-deltagerne: Sådan går det i dag

Ikke alle af sidste sæsons ægteskaber endte lykkeligt.

På tirsdag løber en ny omgang 'Gift ved første blik' over skærmen på DR. Her skal vi igen følge fire par kæmpe for kærligheden. I sidste sæson af programmet lykkedes eksperimentet for to ud af fire par, og sidenhen er der sket en hel del for de i alt otte deltagere.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Gift ved første blik’-deltagere

Foto: DR/Jakob Mydtskov
Foto: DR/Jakob Mydtskov

Gift igen 

For århusianeren Line Rask og Nørrebro-fyren Michael Hansen var der helt fra begyndelsen amoriner i luften. Parret forblev gift efter programmet, og i dag holder kærligheden stadigvæk. Line gik efterfølgende med til at flytte med Michael til New York, hvor han var blevet tilbudt et job, og her bor parret i dag sammen. I oktober gav Line endnu engang sit ja til Michael, men denne gang blev brylluppet ikke holdt på Københavns Rådhus, men i Las Vegas.

– When in Vegas, celebrating love, skrev Michael dengang på Instagram. Parret nyder i fulde drag hinanden og kærligheden og har netop været på romantisk ferie på Hawaii over nytåret.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-par gift igen

Foto: DR/Jakob Mydtskov
Foto: DR/Jakob Mydtskov

Kickstartede tv-karriere

Det var ikke just kærlighed ved første blik mellem Ulrik Pihl fra Fyn og Ane-Marie Fleischer Larsen fra København. Ægteskabet blev brudt på dramatisk vis allerede under optagelserne, og sidenhen har parret cuttet al kontakt.

– Vi er ikke ligefrem på julekort for at sige det sådan, fortæller 36-årige Ulrik, som stadig er single i dag. Til gengæld har han haft travlt med andre ting. I sidste uge løb han sit maraton nummer 470, og i efteråret deltog han i 'Robinson Ekspeditionen'.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Ulrik: Ane var dårlig i sengen

– Det var en super god oplevelse, og jeg er ikke typen, der siger nej, hvis endnu en mulighed om at medvirke i et program byder sig. Det er ikke noget, jeg aktivt søger, men sådan noget som 'Vild med dans' kunne da være vildt sjovt. Jeg tror dog ikke, at 'Paradise Hotel' lige er mig, forklarer Ulrik.

Det har ikke været muligt at få Ane-Marie i tale. På hendes Facebook kan dog ses, at hun stadig arbejder som sygeplejerske. 1. januar 2016 startede hun på børneafdelingen på Herlev Hospital.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik’-Ulrik om ekskonen Ane: Vi er ikke på julekort

Foto: DR/Jakob Mydtskov
Foto: DR/Jakob Mydtskov

Har fået en søn

I 'Gift ved første blik' gik det skævt med københavnerparret Lene Kristine Konrad og Poul Bjørnlund-Larsen, som under programmet gik hver til sit. Sidenhen har kærligheden dog blomstret for Lene, som hurtigt efter bruddet med Poul fandt sammen med kæresten Tobias.

– Han er et helt igennem fantastisk og dejligt menneske, og han har ro nok i sig selv til at være opmærksom og betænksom overfor alle, han møder. Han hjælper mig med at være mig selv, og jeg tror ikke, han synes, at jeg skal lave noget om på mig selv, fortæller Lene. Tobias og hun blev den 28. december forældre til en lille søn, Ebbe.

– Nybagte forældre går rundt med et helt særligt, højspændt udtryk i ansigtet. Det udtryk genkender jeg nu i spejlet, og når jeg ser på Tobias, skrev Lene kort efter på Facebook.

Poul, som Lene blev gift med i programmet, har ikke ønsket at medvirke i artiklen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Gift ved første blik’-Lene har født

Foto: DR/Jakob Mydtskov
Foto: DR/Jakob Mydtskov

Ægte jysk kærlighed

For Randi Jespersen fra Hejnsvig og Niels Pold fra Brædstrup udviklede kærligheden sig imellem dem i takt med, at programmet skred frem. Parret forblev derfor gift, og i dag varer kærligheden stadigvæk ved. Under programmet fejrede Randi og Niels deres bryllupsrejse på Bornholm, og her vendte de tilbage i sommer, da første års bryllupsdag skulle fejres.

– Bornholm vil altid stå som noget særligt for os, fordi det var her, vores tid sammen startede. Vi talte ret tidligt om, at det kunne være sjovt at vende tilbage på vores første bryllupsdag, og derfor er vi meget glade og også lidt overvældede over, at vi nu har fået opholdet foræret af turistorganisationen Destination Bornholm og rederiet Færgen. Det er en rigtig dejlig overraskelse, fortalte Niels dengang til turistorganisationen.

Randi og Niels ønsker ikke længere at give interviews, da de vil koncentrere sig om hinanden og deres fælles liv i Jylland.

Første afsnit af ‘Gift ved første blik’ vises tirsdag den 7. februar klokken 20.45 på DR 1.

Artiklen er oprindeligt bragt i Her&NU.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Gift ved første blik’-deltager: Man skal kæmpe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.