Geggo og Cengiz tager stor beslutning om 'Stjerne Boksning'

Geggo og Cengiz har allerede besluttet sig for at lave en sæson mere af 'Stjerne Boksning', selvom de endnu ikke ved, om det har givet overskud.

Stjernestøvet efter det stort opsatte event 'Stjerne Boksning', som løb af stablen i weekenden, har endnu ikke lagt sig, og det er stadig det, alle folk taler om på Instagram. Men selvom de blå øjne ikke er falmet, så er der allerede nu planer om at genoptage succesen, det afslører Geggo på sin Instagram.

- Vi har lært SÅ meget, og næste år kan kun blive bedre. Første gang er altid en jomfrurejse, og vi takker ydmygt for at støtte os på trods af småfejl hist og her. Næste år - BLIVER DET ENDNU VILDERE, skriver hun i bedste 'Robinson'-stil i et langt opslag, hvor hun takker for et godt stævne, og overfor Realityportalen uddyber hun den beslutning.

LÆS OGSÅ: WHAT: Stjerne Boksning forsøgt saboteret

- Vi fik ros af publikum, kampledere, dommere, vores bokseklub og alle dem, der generelt var vigtige - og det er jeg meget taknemmelig og overvældet over. Jeg var så fokuseret hele aftenen, at jeg ikke fik skiftet tøj, før vi tog afsted til afterparty. Det var sgu IKKE min aften - det var boksernes. Jeg er dem ydmygt taknemmelige, og de er alle vindere - for det kræver fandeme nosser at gøre det, de gjorde i lørdags, fastslår Geggo og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

- Der var skønhedsfejl undervejs - ingen tvivl. Sådan er det, når man laver noget første gang. Dem tager vi med os til næste år og er nu meget klogere og dén erfaring rigere. Jeg kan slet ikke vente med at planlægge næste års 'Stjerne Boksning'.

Først skal der dog lige slappes af, Geggo er nemlig blevet syg, efter det hele var overstået, så nu reagerer kroppen på de mange ugers stress op til eventet, og hun har fået influenza.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taber på Stjerne Boksning: Vi er i underskud økonomisk

Gav Stjerne Boksning underskud?

Forud for Stjerne Boksning fortalte Geggo og Cengiz, at det bestemt ikke var for pengenes skyld, at de havde lavet 'Stjerne Boksning'.

-  Vi er i underskud økonomisk lige nu, det vil jeg gerne indrømme. Nogen tænker, vi tjener en masse penge på det, men det er fordi, de ikke ved, hvor mange udgifter der er. Der er rigtigt mange udgifter, fortalte Geggo på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz

Forhåbningen var, at eventet ville ende med at gå i nul, når alle indtægterne fra de folk, der købte adgang til kampen hjemme i stuerne, også var gjort op. Spørgsmålet er dog, om det mål er indfriet.

- Vi har endnu ikke gennemgået økonomien og regnskabet, men jeg kan allerede nu med sikkerhed sige, at 'Stjerne Boksning' 2020 bliver en realitet, fastslår Geggo.

Det lyder dog som om, at parret er kommet tæt på det ønskede resultat og i hvert fald ikke kommer ud med et kæmpe underskud, eftersom de allerede nu kan sige, at eventet kommer igen. At økonomien kunne hænge sammen var nemlig en af forudsætningerne for at fortsætte, og på sigt håber Geggo og Cengiz da også på et overskud. I første omgang var det helt store mål dog at lave et fedt stævne, og det må man sige, blev indfriet.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

 
View this post on Instagram
 

At planlægge, organisere og hoste et boksestævne er noget nær det vildeste, hårdeste og mest nervepirrende jeg nogensinde har gjort. Jeg nåede ikke engang i tøjet, før stævnet var slut. Ikke desto mindre så gik det udover al forventning, der var skønhedsfejl undervejs - bevares, men alt i alt er jeg tilfreds og lettet! Jeg vil gerne sige tak til vores seje boksere - i er alle vindere, for det kræver sin mand eller kvinde at stille sig op og gøre det i gjorde i lørdags, jeg er stolt, taknemmelig og ydmyg over jer allesammen. Tak til vores seje crew af værtinder, nummerpiger og vagter - tak til @burger_liciousss og @juliecamillagregersen for at hjælpe fra morgen til aften uden at ville have noget for det. Tak til @statedrinks for drikkevarer gennem hele forløbet, tak til @danskespil for at tilbyde odds til stævnet, tak til @linsekesslerofficiel for at agere meet’n’greet, tak til @uffeholmchamp for at være en formidabel vært, tak til @cik_box_camp for at være den sejeste klub bag stævnet, og listen fortsætter. Ikke mindst - tak til alle jer der har støttet op om stævnet! Vi har lært SÅ meget, og næste år kan kun blive bedre. Første gang er altid en jomfrurejse, og vi takker ydmygt for at støtte os, på trods af småfejl hist og her. Næste år - BLIVER DET ENDNU VILDERE??? @lordcengizsalvarli7 du er den sejeste i verden - jeg elsker dig som min mand og min sparrings- (get it?) -partner❤️ #stjerneboksning #stjerneboksning2019

A post shared by STEPHANIE KARMA SALVARLI? (@geggo) on