Geggo afslører: Det har jeg fået sprøjtet i ansigtet

'Familien fra Bryggen'-stjernen afslører, hvordan hun har fået pænere hud i ansigtet.

Geggo er efterhånden blevet vant til at høre lidt af hvert, efter hun er blevet et kendt ansigt. ’Familien fra Bryggen’-stjernen må blandt andet tit høre på, at hun har fået lavet diverse operationer for at komme til at se ud, som hun gør nu. Derfor slår Geggo nu for én gangs skyld fast på sin blog, om hun nu også har det.

- For lidt over halvandet år siden, prøvede jeg at få noget i mine læber for at gøre dem større. Det gik så ud efter nogle måneder, fordi jeg ikke kom tilbage og fik fyldt op. Jeg har også fået lavet mine tarvelige, ikke-eksisterende babser, og dem er jeg rigtig glad for. Udover det, har jeg altså ikke fået noget som helst lavet i mit ansigt, slår Geggo fast.

 LÆS OGSÅ: Geggo vil åbne stripklub med kæresten

Sundere livsstil

I stedet for at søge lægernes hjælp til at ændre sit udseende, er Geggo begyndt på en sundere livsstil, fortæller hun. Og måske er det derfor, folk tror, at hun har fået lavet noget i ansigtet.

-Jeg er stoppet med at drikke alkohol, jeg stoppede med at ryge i august, og jeg er begyndt at spise sundt. Det er måske det, der kan ses på min hud. I så fald vil jeg tage jeres konstateringer og bekymringer som et kæmpe kompliment, for det betyder, at jeg gør noget rigtigt.

Du kan følge Geggo hver torsdag aften kl. 20:00, når TV3 sender 'Familien fra Bryggen'.

LÆS OGSÅ: Vred Linse: I kan vente jer!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Følg med i Geggos univers

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.