'Fristet'-vinder: Jeg bruger ikke pengene til at vise mig frem

Det er knap to uger siden, at årets vinder af 'Fristet' blev offentliggjort. Læs her hvad Nicholai har gjort ved de 385.000 kroner, som han vandt.

Nicholai har haft tralvt siden han blev offentliggjort som årets vinder af 'Fristet 2'. Det er dog ikke pengene, som han har haft travlt med at bruge. Det er derimod de mange henvendelser, han dagligt får, som han har haft travlt med at besvare.

- De sidste par uger har været rigtig hektiske. Jeg får mellem 100-150 beskeder i indbakken om dagen. Folk ønsker stadigvæk tillykke, og de vil super gerne høre, hvad jeg har brugt pengene på, fortæller Nicholai til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Dog rager det ikke folk, hvad jeg bruger mine penge på, men jeg kan da sige, at de står trygt og godt, og at de bliver, hvor de er. Jeg har ikke et behov for at bruge mine penge og vise mig frem, det gør jeg perfekt uden, griner Nicholai.

 LÆS OGSÅ: 'Fristet'-vinderen står ved sit ord

Amalie er blevet forkælet

Nicholai vil dog gerne røbe, at Amalie har fået lidt glæde af pengene.

- Amalie er blevet forkælet super meget, men hvad hun har fået, har jeg ikke lyst til at kommentere på. Det er op til Amalie selv at fortælle det, slår Nicholai fast.

 LÆS OGSÅ: Nicholai vil med i 'Fristet' re-union

Er taknemmelig

Nicholai er taknemmelig for den opbakning, som han har fået igennem 'Fristet'. Og han er især beæret over den opbakning, som han fik op til finalen.

- Det var helt sindssygt at se den afstemning, som TV3 og Realityportalen.dk havde lavet, om hvem de helst så som vinder af 'Fristet'. Der havde jeg omkring 700-800 stemmer imod 76, som vist var det, som Thomas eller Angelina fik som højest. Det var sgu pænt vildt, slutter den stolte vinder.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.