'Fristet'-Thomas: Det hitter i sommeren

Ibiza og familieferier. Sommeren bringer mange gode minder frem hos Thomas.

Når solen skinner, og temperaturen er høj i Danmark, så udnytter Thomas, der nåede finalen i 'Fristet', det.

- Det bedste ved sommeren er uden tvivl sol og varme. Det betyder, at man gider at være udenfor en hel dag og bare sole sig i kongens have. Og så virker det til, at alle de dejlige damer kommer frem fra vinterhiet - eller også er de bare for kedelige at se på, når de er pakket ind om vinter, siger Thomas til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Thomas: Det er sindssygt bittert

Familieferier er det bedste

For mange unge mennesker er det drukferier, som kategoriseres som de bedste ferier. Men ikke for Thomas.

- Mit bedste sommerferieminde må være sidst jeg var ude at rejse med hele familien. Mine forældre og søskende altså. Det er efterhånden 10 år siden, men det minder mig bare om, at man skal huske at holde fast i hinanden nu, hvor vi børn er flyttet hjemmefra og er startet vores eget liv, fortæller han.

Thomas ser positivt på livet, og derfor er han også god til at fortrænge de dårlige minder fra de forskellige somre. Men han er da ikke i tvivl om, at der har været en gang eller to, hvor regn har ødelagt turen til poolen, eller kilometer lange køer på motorvejen har ødelagt lidt af det gode sommerhumør.

LÆS OGSÅ: 'Fristet'-Kasper: Sæson 2 er for voldsom

Ferien er brugt

Thomas har allerede brugt sin ferie for denne sommer, da han var på Ibiza til åbningsugen. Selvom resten af sommeren står på arbejde, så fortryder han ikke sin tur til Ibiza.

- Det er en af de fedeste ferier, jeg længe har haft. Fantastiske klubber, damer og strande! Så resten af sommeren står på arbejde, og så skal jeg ellers bare nyde det gode selskab fra alle mine dejlige venner og veninder. Og så skal jeg selvfølgelig se en masse fodbold!

Thomas startede på en ny uddannelse som tjenestemand i det offentlige i januar, så det bruger han meget tid på.

- Jeg har formentlig fundet frem til det, jeg skal lave resten af mit liv. Jeg har alt, hvad jeg behøver omkring mig lige bortset fra en kæreste, men det kommer når det kommer.

VIGTIG SOMMER-INFO: Realityportalen udkommer hele juli med en sjov, skør, mystisk eller sød sommerartikel, hvor en kendt realitystjerner fortæller om en helt særlig ferieoplevelse.

LÆS OGSÅ: 'Fristet' er TV3's bidrag til almen dannelse

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.