Første deltager ude: 'Paradise' var ikke som forventet

Paradisoens ophold blev kortvarigt og ikke helt, som han havde forventet. Men det bliver næppe det sidste reality-program, vi får ham at se i.

At være den første til at forlade 'Paradise' er aldrig noget at prale med. Men én skal jo indtage pladsen, og i denne sæson blev det Nedim, der fik æren af den titel.

- Det var selvfølgelig ærgerligt at ryge ud og sige farvel til alle de nye bekendtskaber. Selvom rejsen har været kort for mit vedkommende, har jeg nået at få gode venner. Det har været en vild oplevelse og rejse, som kan anbefales, fortæller Nedim til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Teresa afslører: Stadig sammen med Teitur

Det gamle spil var bedre

Da Nedim vendte kursen mod Mexico, havde han kun hørt meget lidt om det nye format, så da han satte sine fødder på hotellet, var det det gamle 'Paradise Hotel', der fyldte i hans hoved.

- Jeg har fulgt med i det gamle 'Paradise Hotel'. Da vi kom ind på 'Paradise' vidste jeg ikke helt, hvad jeg gik ind til med de nye spilleregler og persontyper, fordi sæson 1 blev sendt, mens vi optog sæson 2. Det var ikke det, jeg havde set for mig. Jeg er ikke decideret skuffet over det, men det var noget helt andet, end hvad jeg havde forventet, lyder det fra paradisoen.

LÆS OGSÅ: Line Maria i vildt twist: Takker ekskæresten

For Nedim var særligt spillet anderledes, end hvad han havde regnet med.

- Jeg ville gerne have oplevet lidt mere af spillet. Måden, hvorpå jeg røg ud, handlede mere om held og uheld, hvor at ryge ud i en parcermoni i det gamle 'Paradise Hotel' er lidt mere spil-agtigt. Oplevelsen har været fed, men spillereglerne er jo op til produktionen.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother afslører nyt job

Klar til mere reality-tv

Selvom Nedims ophold på 'Paradise' blev kort, så er det næppe det sidste, vi får at se til ham. I hvert fald hvis det står til ham selv.

- Hvis jeg fik et tilbud om noget, så ville jeg hellere end gerne være med. Næste skridt ville være 'Robinson' eller 'Ex on the beach', afslører han.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

De to programmer kan siges at ligge i hver sin ende af reality-skalaen, men Nedim finder dem tiltrækkende af vidt forskellige årsager.

- Jeg vil gerne være med i 'Robinson' for at prøve noget nyt og udfordre mig selv. Jeg vil gerne prøve nogle kræfter af og teste min mentale styrke, og hvor lang tid jeg kan holde uden mad. Det ser voldsomt ud på tv, så jeg vil gerne se, om det er lige så voldsomt, som det ser ud, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Afkræftet efter 'Robinson': Så meget tabte Sine sig på øen

Vil finde en kæreste

Hvis Nedim får lov at tjekke ind i villaen i datingprogrammet 'Ex on the beach', bliver det med et meget specifikt formål.

- Jeg vil gerne være med i 'Ex on the beach' for forhåbentlig at finde en sød kæreste, fordi jeg er 25 år og stadig single, og det er ikke særlig godt. Forældrene derhjemme klager og spørger, hvornår der kommer en kæreste, og det er også lidt træls at høre på. Jeg ved ikke, om det er det bedste sted at finde en kæreste, men man kan håbe på, at der kommer en, fortæller singlefyren og tilføjer:

- Jeg har et par ekskærester, som jeg helst ikke vil have kom ind i villaen. Men nogle af dem bor ikke i Danmark længere, så det er lidt heldigt. Hvis de kommer, får de i hvert fald ikke en chance hos mig.

'Paradise' kan ses på hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen