Michelle  og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)
Michelle og Kasper fra 'Ex on the Beach' (Foto: Janus Nielsen)

Forholdet i krise: Michelle og Kasper tager en pause

'Ex on the beach'-parret Michelle og Kasper deler ikke samme fremtidsplaner, derfor har de brug for en pause hver for sig for at finde gnisten til forholdet, hvis det skal være dem.

Det er ikke mere end et par uger siden, at Realityportalen besøgte 'Ex on the beach'-parret Michelle Vind Kolkur og Kasper Klausen til en live Q&A. Her fortalte parret, hvornår de gerne vil have børn, og de var sågar også enige om deres børns navne.

- Vi blev ret hurtigt enige om, at hvis det bliver en pige, skal hun hedde Isabella, og hvis det bliver en dreng, skal han hedde Liam, fortæller parret i en live Q&A med Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i 'Singletown'

Parret har været sammen i 2,5 år, men nu er der kommet knas i forholdet, det afslører Michelle på Instagram.

- Der ingen tvivl om, at Kasper og jeg er et godt match, og vi har ikke før nu haft en hård fase. Og den vil jeg gerne åbne op om, dele mine følelser og sætte fokus på dette emne. Kasper og jeg har valgt at tage lidt tid fra hinanden for at prøve at genfinde kærligheden, vi har lige nu svært ved at se, hvordan vi skal få en fremtid sammen, da vores fremtidsplaner er så forskellige, skriver Michelle på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe er kommet ind på drømmeuddannelsen

I Realityportalens Q&A med parret åbner de op for én af de forskelligheder. Michelle vil for eksempel gerne bo på en landejendom, hvor der er plads til dyr, mens Kasper ser sig selv bo centralt i Aarhus. De to boformer harmonerer ikke.

- Der, hvor vi ser os selv bo henne, er så vidt forskellig, som det kunne være, fortæller Kasper, og det er tydeligt at mærke på både Michelle og Kasper, at de har svært ved at give sig på denne, og de står meget fast på hver deres ønske til kommende bolig.

LÆS OGSÅ: Lenny og Melina flyttet fra hinanden

Påvirkes af Instagram

Ifølge Michelle kan mange forhold godt ligne et glansbillede på Instagram, hvor alle forhold fremstår perfekte, da man kun ser de positive sider af forholdet.

- Jeg kan nogen gange tage mig selv i at blive misundelig og sur over andres "couplegoals" og tænke - ej hvorfor er Kasper ikke sådan. Indtil man snakker med personerne og finder ud af, at det meste er opstillet. Men vi som følgere ser kun det lyserøde glansbilede af et lykkeligt par. Det giver et helt forkert billede af, hvordan et forhold skal være, skriver Michelle på Instagram.

LÆS OGSÅ: To blå øjne: Türker i hård træning til 'Stjerne Boksning'

Parret har den seneste tid været trætte af, at deres følgere blev ved med at spørge, om de ikke længere var sammen, men nu er det altså blevet en realitet. Dog er de ikke gået fra hinanden for at bryde med kærligheden, men det er gået fra hinanden for at gøre kærligheden stærkere.

- Det i dag blevet alt for nemt at gå fra hinanden! Vi giver ikke bare op, vi vil kæmpe for at få det til at fungere. Vi har derfor valgt at tage lidt tid fra hinanden for at prøve at finde ud af, hvad vi egentlig vil, og om vi kan uden hinanden. Finde gnisten igen, skriver Michelle.

LÆS OGSÅ: UHH! Irina har en fræk fantasi, hun gerne vil udleve

Se hele Realityportalens Q&A med Michelle og Kasper herunder: