Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Parret har vilde planer efter få dage sammen

Det er næppe gået manges næse forbi, at Fie Laursen i denne uge har hygget sig gevaldigt med sin gode gamle folkeskoleven og reality-kollega Tobias Friberg. Tobias, som ellers netop var flyttet til Odense, er draget sydpå til Fie i Spanien, hvor de to nu laver voksenfilm og at dømme efter Instagram leger familie.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen dømt i retten: Tilfreds

Men det ser ud til, der er mere end bare leg og godt kollegaskab mellem Fie og Tobias. Derfor har rygterne og spørgsmålene i de mange spørgerunder, som de begge har lavet på Instagram i de seneste dage, floreret omkring især ét emne: Er Fie og Tobias blevet kærester?

Svarene har indtil nu været ret kryptiske, men nu cementerer de begge to, hvad deres forhold er. I endnu en spørgerunde får Fie Laursen spørgsmålet, om hun ser en fremtid med Tobias, og svaret falder prompte:

LÆS OGSÅ: Husker du Caroline Godrim fra ‘Ex on the beach’? Ikke til at kende

- Han er min fremtid.

Tobias bliver i sin spørgerunde spurgt om, hvorvidt ham og Fie kan blive en ting.

- Blive en ting? Det er så meget mere end en ting, svarer Tobias og kvitterer med en brændende hjerte emoji.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min mest solgte video på OnlyFans

Stor kovending

De to ser da også ud til at nyde hinandens selskab, hvor Tobias kokkererer for Fie og sønnen, mens han leger med Mateo. Derudover svarer Tobias kryptisk på en anden story, der går på, hvorvidt han vil flytte til Spanien.

- Jeg har store planer på vej, og det næste skridt bliver et stort et. Men et dejligt skridt. Jeg bryder endelig ud af det hamsterhjul, som jeg har villet gøre i så mange år. Time to enjoy life.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Således har tonen fået en anden lyd, end da Realityportalen for ni dage siden snakkede med Tobias. Her var han flyttet til Odense og havde søgt tre jobs som flyttemand. Så det bliver spændende at se, hvad  næste skridt er, og hvor han er om ni dage.