Farrah Abraham chokerer: Jeg tager nøgenbilleder med min datter

'Teen Mom'-stjernen afslører, at hun tager nøgenbilleder sammen med sin 9-årige datter.

Farrah Abraham har aldrig været bange for at sige sin mening - heller ikke hvis det er noget, der kan give hende problemer. Og i weekenden kom hun igen i problemer på de sociale medier, efter hun gav et interview til TMZ.

Her blev hun blandt andet spurgt ind til, hvad hun tænker om sagen med Kim Kardashian, der for nylig kom i stormvejr, da hun lod sin datter tage et billede af hende, mens realitystjernen var topløs. Det skabte stor debat på de sociale medier, men Farrah Abraham har svært ved at se, hvad problemet er. Hun er nemlig tit nøgen med sin 9-årige datter, Sophia, som hun også har nøgenbilleder af.

LÆS OGSÅ: Farrah Abraham færdig i ‘Teen Mom’: Her er hendes mulige afløsere

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne og datter testet positiv for narko

- Min datter og jeg løber nøgen rundt omkring i huset og lever bare frit. Vi har nøgenbilleder af hinanden på vores telefoner, for vi er et hold som mor og datter, sagde hun til TMZ.

Den kommentar fik hurtigt skabt postyr på de sociale medier, hvor en lang række folk rasede mod den unge mor.

- Please sig hun taler om babybilleder af Sophia på hendes telefon eller noget. Please sig, at det er det, jeg lige har hørt, og at der ikke er tale om nøgenbilleder af en 9-årig, skrev en blandt andet.

- Vent lige et øjeblik. Har hun lige sagt, at hun har nøgenbilleder af sit barn på telefon? Wow, hun må virkelig være den dummeste person på jorden, tilføjede en anden.

LÆS OGSÅ: Ung mor i stor sorg: Min mor har kræft i hjernen

LÆS OGSÅ: Ung mor sagsøger tv-kanal

Mor: Hun lyver!

I interviewet med TMZ afslørede Farrah Abraham også, at hendes egen mor, Debra Danielsen, også har billeder af 'Teen Mom'-stjernen, der som barn løber nøgen rundt i haven. Men det er en lodret løgn, slår hendes mor fast i et interview med The Ashley.

- Jeg har aldrig haft nøgenbilleder af Farrah - og slet ikke ude i vores have. Vores kvarter var slet ikke stedet til det, og slet ikke da hun var lille. Det eneste sted, vi var nøgne, var i vores badeværelse - hvilket er normalt, når man går i bad eller modtager skønhedsbehandling, siger hun og tilføjer, at deres hus ligger over for en brandstation, et offentligt bibliotek og en katolsk kirke.

For nylig kom det frem, at Farrah Abraham har trukket MTV i retten, efter kanalen fyrede hende fra 'Teen Mom OG' på grund af hendes pornokarriere. I interviewet med TMZ giver den unge mor udtryk for, at hun tror på gode chancer for at vinde sagen, for hun "har aldrig tabt en retssag, som hun har været i", som hun selv udtrykker det. Men der er en god grund til, at hun aldrig har tabt.

- Farrah har aldrig været i en retssag, slår hendes mor fast over for The Ashley.

LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne anholdt: Stod bag crystal-meth-laboratorium

LÆS OGSÅ:  Dansk realitydeltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis