'Ex on the Beach'-Søren: Derfor sluttede jeg det med Kristine

Det var ikke, fordi Kristine skulle til Japan, at Søren sluttede det mellem dem, da de kom hjem.

Det endte brat for Søren og Kristine i gårsdagens afsnit 'Ex on the Beach'. Søren havde ellers sagt til Kristine, at det ikke kunne blive til mere mellem dem, da han ingen romantiske følelser havde, men alligevel endte de med at putte og kysse, da de skulle i seng.

En time efter blev de dog afbrudt, da tabletten plingede og oplyste, at Søren skulle forlade villaen. Både Kristine og Søren var meget kede af det og fældede en hel del tårer.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Ex on the Beach’-babe viser ny kæreste frem

I går kunne Kristine dog afsløre overfor Realityportalen.dk, at de to ikke har fortsat deres romance hjemme i Danmark. Nu fortæller Søren, at det var ham, der var årsagen til, at de ikke gav forholdet endnu en chance:

- Det var meget mærkeligt mellem os, da vi mødtes i Danmark, da vi både var glade for hinanden og uvenner på samme tid. Vi fik snakket det hele igennem, da Kristine stadigvæk var sur over min opførsel i villaen. Jeg valgte dog at slutte det, da jeg synes, hun har ændret sig rigtig meget, og jeg føler, jeg har set nogle nye sider af hende, som gør, at hun ikke nødvendigvis er sådan en person, jeg vil have i mit liv. Jeg føler, at det er et overstået kapitel i mit liv, og derfor har vi ikke længere kontakt, fortæller Søren og tilføjer, at seerne ikke fik hele historien om ham og Kristine at se på tv:

LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

- Kirstine og jeg havde været på date et par dage før, jeg røg ud, hvor vi fik redt trådene ud efter et skænderi, vi havde haft. Vi havde her aftalt, at vi godt kunne hygge, men at der ikke skulle være noget romantisk mellem os længere. Det er dog ikke noget, man ser i programmet. Derfor var det, at vi hyggede og puttede den aften, jeg røg ud. Ikke på grund af følelser, men bare for hyggens skyld. Grunden til, at jeg blev så ked af at ryge ud, var, at os drenge var begyndt at blive meget tætte derinde, fortæller Søren.

Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked