Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)
Mathias og Caroline i 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-par: Vi avler helt vildt

Caroline og Mathias er gået i gang med at avle helt vildt, og de håber at kunne tjene penge på det.

Tidligere på måneden rykkede Mathias Severin og Caroline Godrim, som fandt sammen i 'Ex on the Beach', ind i deres første fælles hjem. Valget faldt på en gård i Herning, hvor der er plads til Carolins heste og de børn, som parret gerne snart vil have, men de har allerede taget hul på familielivet ved at udvide familien.

-  Vi skulle jo flytte ud på en gård, fordi Caroline gerne ville have sine heste samme sted, som hun boede. Så sagde jeg til hende, at så vil jeg fandme have mig en kanin, så jeg også har et dyr! Det var okay, men om vi så ikke skulle anskaffe os nogle specielle kaniner i stedet for, så vi kunne avle dem? Og det ene tog det andet, og så havde vi pludselig 10 af de sødeste, langhåret kaniner, fortæller Mathias med et grin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Emma og Kevin have utrolig hurtig sex i 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René

- Nu har vi endelig fået dem på gården, hvor vi bor - de har førhen stået hos min mor, som har været så sød at passe dem - og så er vi ellers gået igang med at avle en masse! Ligeså snart man sætter dem sammen, så går de ellers bare til den.

Heldigvis bor Mathias' mor også på en gård, så hun havde ikke noget imod at passe de nye familiemedlemmer, indtil parret selv kunne have dem boende hjemme hos sig.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Nu er det slut for Kasper og Michelle

De første unger er ikke født, men de er solgt

Mathias og Caroline er allerede blevet grebet af deres nye avls-projekt i en langt højere grad, end de havde regnet med, og den Instagram-profil, de har oprettet til kaninerne og salget af deres unger har allerede fået over 1700 følgere. Selvom kaninerne først lige er kommet hjem, og ingen af dem har fået unger endnu, så er der dog allerede gang i salget.

- Vi forventer op mod 2-3 kuld allerede i midten af januar, som er klar til salg allerede i start/midt Marts, og det er allerede nu muligt at reservere nogle af de kaniner! Interessen har været så stor, at vi allerede nu har solgt nogle af kaninerne, som jo faktisk knap nok eksisterer endnu, fortæller Matiahs begejstret og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har endelig sex: Det var nederen

- Det er også det, vi synes, der er fedt ved denne race, som hedder Dværg teddy kaniner, nemlig at de er SÅ søde, men også mega eftertragtede, da de er utroligt velegnet til alle aldre, men specielt børn, og rigtig praktiske, da de både kan gå indenfor og udenfor året rundt.

Mathias og Carolines kaniner er importeret fra Holland for at få helt renracede kaniner, og unger kommer til at koste 450 kroner for en han og 500 kroner for en hun kanin, og man kan reservere dem for et depositum på halvdelen af salgsprisen.

Følg avlsprojekter på Instagram, og se de søde kaniner herunder:

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program