'Ex on the Beach'-par uenige om børn

Det hotte par er langt fra enige om fremtidsplanerne.

Denne uges afsnit af 'Efter ex' er det tiende og sidste i serien, og her skal der træffes store beslutninger. Det kører for Sofie-Mai og Olis forhold, så de vil gerne flytte sammen. Men til gengæld er de ikke helt enige, når snakken falder på børn.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-vinder mister det meste af gevinsten

- Hver gang jeg nævner børn, bliver han altid helt stiv i hovedet, så det er bare sjovt at drille ham, fortæller Sofie-Mai, som gerne vil have børn, når hun er 25, men Oli er langt fra enig.

- Altså, at Sof gerne vil have, vi skal have børn, når vi er 25, det er jo helt hen i vejret. For det første er hun ikke moden nok til at skulle have barn, for det andet har hun ikke penge nok til at skulle have et barn.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Nu taler Christel ud 

Oli mener først, parret skal have børn, når de er 35, men der mener Sofie-Mai, at de allerede har tre børn, så der er lidt langt imellem deres fremtidsplaner. Men én ting er de dog enige om.

- Umiddelbart tænker jeg da, at det er Sof, jeg skal have børn med. Jeg er jo sindssygt forelsket i hende og jeg er sindssygt glad for hende, så selvfølgelig forestiller jeg mig da, at det er hende, jeg skal have børn med i fremtiden.

CHOK: Derfor er Elvira stoppet med at spise