'Ex on the beach'-Karoline melder ud om kæreste

Der er en sød størrelse, der for tiden render afsted med meget af Karolines opmærksomhed.

Baben Karoline Welch Santos kan for tiden opleves i den nye sæson 'Ex on the beach', hvor hendes smukke ydre får en del fyre i villaen til at blive en smule bløde i knæene.

LÆS OGSÅ: Asta jubler over babylykke: Det bliver en dreng

Men på trods af det, lader det ikke til, at datingprogrammet har ført til, at Karoline er vendt hjem fra Caribien med en kæreste under armen eller har fundet den eneste ene efterfølgende.

Det er ellers den opfattelse, flere seere af programmet har, og Karoline oplever, at en stor del af hendes følgere er interesserede i hendes kærlighedsliv - og hun har da også været lidt tvetydig i sine svar og har givet udtryk for, at hun måske har en kæreste.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Men nu afviser 'Ex on the beach'-baben alligvel helt, at hun er blevet forelsket.

- Jeg har ikke fået en kæreste. Dog ved jeg ikke, hvorfor der er så mange, der tror det. Min rigtig gode kammerat har fået en lille schæferhund, som jeg synes er så cute og tager tit billeder af hunden. Tror, det må være derfor, alle folk var så nysgerrige, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: UHH: Sådan er Janni og Karsten med i ny dansk biograffilm

Hun fortæller, at hun faktisk nyder at være single, men at det da ikke vil gøre hende noget, hvis prinsen på den hvide hest pludselig dukker op.

- Single life er sjovt, men vil da gerne have en kæreste, man kunne hygge og putte med - især om søndagen, griner hun.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-Maria forlader mand og barn