'Ex on the Beach'-Daniel efter iskold afvisning: Derfor tilgav jeg Tessie

Stemningen mellem Daniel og Tessie blev hurtigt ændret fra iskold til brandvarm i aftenens afsnit.

Der er ingen tvivl om, at Daniel blev noget overrasket over Tessies reaktion over ikke at få suiten eller det grønne værelse i aftenens afsnit 'Ex on the Beach'. Tessie, der havde tænkt, at hun og Daniel skulle have sex, blev så skuffet over hans valg, at hun endte med at gå direkte i seng og ikke ville snakke med Daniel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Kristine: Sådan er mit og Sørens forhold i dag

Næste morgen blev stemningen dog hurtigt ændret igen, og de to stod og kyssede, inden Daniel skulle på stranden. Daniel var altså hurtig til at tilgive Tessie for aftenens iskolde afvisning, og nu fortæller han hvorfor:

- Umiddelbart forstod jeg jo ikke Tessies voldsomme reaktion, eftersom hun flere dage i træk havde givet udtryk for, at hun ikke ville lave mere i villaen. Så min beslutning var taget udfra, at jeg ville winge så mange af mine venner derinde som muligt. At det så backfirede og cockblokede mig selv og gjorde Tessie mega sur, kunne jeg ikke regne ud på det tidspunkt. Vi blev dog ret hurtigt venner igen, da jeg skulle på date på stranden dagen efter, hvor jeg tror, hun fik dårlige nerver. Jeg vil mene, at jeg tilgav hende lidt for nemt, men jeg gjorde det dog ikke, før hun havde anerkendt, at det var hende, der overreagerede, fortæller Daniel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Søren: Derfor sluttede jeg det med Kristine

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen indlagt igen

- Selvom det var en voldsom reaktion, ved jeg ikke, om jeg ligefrem var nået så langt som til at droppe hende. Men jeg var nok lidt mere åbensindet overfor, hvem der skulle dukke op på stranden efter det skænderi, vi havde haft. Dog kan jeg jo godt lide udfordringer, og Tessie havde det med at være en stor en af slagsen, hvilket jo også gjorde, at jeg tilgav, at hun var blevet så vred, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug

LÆS OGSÅ: Uforstående Claes bekræfter brud: Cecilie slog op i en besked

Tessie erkender: Jeg overreagerede

Selvom Tessie i villaen ikke kunne se, at hun havde gjort noget forkert, kan hun godt se nu, at hun gik over stregen med Daniel.

- Jeg overreagerede totalt, fordi jeg var fuld og liderlig. Så jeg kan sagtens, hvorfor Daniel ikke kunne forstå, at jeg blev så sur. Jeg skabte mig jo helt vildt, fortæller Tessie og tilføjer:

- Næste dag sagde jeg også undskyld til ham og erkendte, at jeg overreagerede, hvorefter han tilgav mig. Det kommer ikke bag på, at han tilgav mig hurtigt, for han kunne jo godt lide mig, og jeg tænkte ikke, at et så lille skænderi ville ødelægge noget.

Se næste afsnit af 'Ex on the Beach' i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: Utilfreds Princess Natascha tvunget til flytning

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning