'Ex on the Beach'-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Nu fortæller Claes, hvad der helt præcis skete mellem ham, Tabita og Cecilie.

I gårsdagens afsnit af 'Ex on the Beach' var der stor interesse i villaen for, hvad der egentlig var sket mellem Claes, Tabita og Cecilie.

De andre gæster ville gerne vide, hvad der var foregået mellem de tre, og det blev afsløret, at de havde fuldført trekanten. Hverken Claes, Tabita eller Cecilie ønskede dog at komme nærmere ind på, hvad der helt præcis var foregået efter mørkets frembrud, men nu afslører Claes den deltaljerede version overfor Realityportalen.dk:

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babe har været gift

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Michelle afslører: Sådan er mit og Nicklas’ forhold i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Claes er fanget i det behagelige trekantsdrama i ‘Ex on the Beach’:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

- Cecilie og jeg hoppede i bad, da vi kom ind på værelset, og derefter hoppede Cecilie, Tabita og jeg i seng sammen inde på grønt værelse. Imens lå Liv i enkeltmandssengen og så på. Det startede ud med, at de gav mig et blowjob på samme tid, og derefter satte Tabita sig på mit ansigt, og så satte Cecilie sig på mit lem, og så kunne Cecilie og Tabita også kysse og slikke lidt på hinanden imens, fortæller Claes detaljeret og fortsætter:

- Derefter blev der skiftet lidt stillinger, så Tabita også fik slikket Cecilie, og efter en god 30-40 minutters tid, stoppede vi. Det var noget af det frækkeste, vi alle havde prøvet. Jeg var tidligere blevet advaret om, at trekanter altid er en smule akavet, men der var ikke et eneste øjeblik, hvor nogle af os følte os akavede tilpas. Det var heller ikke akavet.

Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op: Eks døde af en overdosis

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op