‘Ex on the beach’-babe venter barn

Det var kærlighed ved første blik, da reality-baben fra 'Ex on the beach' mødte Brian fra 'Dagens Mand'.

Simone Xenia Sepstrup kendt fra 'Ex on the beach' venter sit første barn med Brian Hasseriis kendt fra 'Dagens mand'. Brian har to piger i forvejen fra et tidligere forhold, men det er Simones første barn.

- Jeg glæder mig helt ekstremt til at blive mor! Det har været en drøm i mange år - jeg har bare ventet på den rigtige mand. Vi glæder os begge to helt vildt, fortæller Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Adopteret fra Columbia: 'Ex on the beach'-babe klar til 'Sporløs'

Artiklen fortsætter under videoen af Oliver og Lærke fra 'Ex on the beach' sæson 7.

LÆS OGSÅ: Reality-babe fanget i udlandet med kæresten

Simone kender først kønnet på søndag, men hun har allerede en idé om, hvad der gemmer sig i maven.

- Vi tror begge to, at det bliver en dreng, men Brian har to piger i forvejen, så det ville være vildt, hvis det er en dreng, fortæller Simone, da det jo som bekendt er manden, der afgør kønnet.

LÆS OGSÅ: 'Ex On The Beach'-kærlighed: Se de private billeder

Simone har termin til januar, og de første måneder har ikke været nemme.

- Jeg har været enormt ramt af kvalme og opkast, som gjorde mig dehydreret også. Jeg har været sengeliggende i 6-7 uger, hvor jeg ingenting kunne. Nu har jeg det bedre, men er stadig ramt. Jeg er selvfølgelig helt vildt træt, og så har jeg stadig opkastninger i ny og næ og er ramt af hovedpine og ondt i hele kroppen. Det er ikke en fornøjelse, må jeg indrømme, men det er jo det hele værd i sidste ende, fortæller den kommende mor.

Graviditeten var planlagt, men det kom bag på Simone, hvor hurtigt hun blev gravid.

- Jeg troede faktisk, at der ville gå i hvert fald seks måneder, før det ville ske, men det skete allerede i andet forsøg. Det passede ikke så godt ind, at det skulle gå så stærkt. For jeg var lige startet nyt arbejde og er sygemeldt nu pga. graviditet. Så det synes jeg er mega ærgerligt. Jeg elsker det arbejde, så jeg glæder mig til at komme tilbage, når jeg kan fungere normalt igen, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og kæresten flytter fra Danmark

Mødtes på Tinder

Simone og Brian mødte hinanden på helt klassisk vis - på Tinder.

- Det var kærlighed ved første blik. Vi har været sammen i ni måneder, og ingen af os var et sekund i tvivl om, at var det helt rigtige, og at vi en dag skulle være en familie, fortæller Simone fortsat til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Stephanie afslører: Hvis vi får en dreng, skal han hedde…

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Simone Xenia Sepstrup (@xxsimonexenia)