'Ex on the Beach'-Kristian, Linemaria og  René. (Foto: Janus Nielsen)
'Ex on the Beach'-Kristian, Linemaria og René. (Foto: Janus Nielsen)

'Ex on the Beach'-babe søger ind for tredje gang

Forhåbentlig er tredje gang lykkens gang for Linemaria.

Linemaria var vild med at være med i 'Ex on the Beach' sæson 3, og hun tager gerne en tur mere.

- Det er ikke, fordi jeg vil leve i reality-verden altid, men jeg har helt klart planer om at lave mere tv. Men samtidig har jeg også planer om at tage en uddannelse inden længe, siger 23-årige Linemaria til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

Og faktisk har hun længe haft en plan om at tage en uddannelse og ville da også gerne for længst være gået igang med den. I modsætning til mange andre unge er hun slet ikke i tvivl om, hvilket job hun gerne vil have. Problemet er bare, at hun er oppe i mod nogle hårde adgangskrav til uddannelsen.

- Jeg har altid haft en drøm om at blive jordemoder, og jeg har de sidste to år forsøgt at blive optaget på jordemoderuddannelsen. Men det er svært for mig at komme ind på den uddannelsen, da jeg ikke har det høje snit, der skal til. Derfor søger jeg kvote 2, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk

Vil forsøge igen til foråret

De sidste år har Linemaria derfor forsøgt at styrke sit CV med erfaring, som kan gøre hendes chance for optagelse bedre.

- Her til foråret søger jeg ind sygeplejerskeuddannelsen, som jeg nok vil kunne begynde på efter sommer. Så er jeg i miljøet og kan skrive studiet på mit CV.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk sender brandmænd til Australien

Sidste år blev 'Ex on the Beach'-baben også optaget på sygeplejerskeuddannelsen, men valgte at takke nej til pladsen.

- Det er lidt svært for mig at skulle gå på en uddannelse i 3,5 år, som jeg egentlig ikke vil gå på. Jeg interesserer mig ikke for omsorg og pleje på den måde, som en sygeplejerske gør. Så studiet skal være mit springbræt videre til jordemoderuddannelsen.

LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance

Linemaria arbejder på deltid som tjener på caféen Den blå hund på Frederiksberg, og derudover laver hun en masse opgaver som influencer.