‘Ex on the beach’-babe er blevet alenemor

Efter brud i forholdet er hun blevet alene med datteren.

Ditte Lee blev mor for første gang den 20. februar 2021. Hun og kæresten Mario så frem til at få en lille prinsesse sammen, men her på datterens snart et års fødselsdag er kærligheden brast.

- I ethvert forhold er der perioder, hvor det går godt, perioder hvor det går jævnt og perioder med store udfordringer. Det er nærmest et vilkår, at bølgerne svinger fra tid til anden, sådan starter Ditte et opslag på Instagram, hvor hun står sammen med datteren Chiara.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother rejser igen: Stor drøm er gået i opfyldelse

Artiklen fortsætter under videoen af Ditte og Mario. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: Højgravid GVFB-deltager siger fra: Tryk unfollow

Ifølge Ditte kan deres udfordringer ikke løses.

- Nogle gange kan udfordringerne gøre forholdet stærkere, men for andre er de så drænende for forholdet, at det ender i et brud. Fra nu af er det Chiara og jeg sammen, skriver Ditte fortsat.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Nu vender showet tilbage

Det er ikke første gang, parret går fra hinanden. Inden fødslen af Chiara havde parret nået at være on and off nogle gange. Dengang sagde Ditte til Realityportalen.

- Det hele er gået så hurtigt, det er jo ingen hemmelighed, og så med corona oveni, så blev vi så tæt knyttet, alt blev hevet ned over hovedet på os – vi var i min lille lejlighed, og Mario havde også sin søn, og det hele gik bare så stærkt, at først havde jeg brug for fred, og så tog du den efterfølgende, fortalte Ditte dengang, mens hun kiggede på Mario.

LÆS OGSÅ: Skjuler sønnens ansigt: Han fortjener et privatliv

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af D I T T E L E E (@ditte.lee)