Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting, som stalking og utroskab (Foto: Janus Nielsen).
Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af 'Ex on the Beach'. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting, som stalking og utroskab (Foto: Janus Nielsen).

'Ex on the Beach'-babe afslører: Abort var årsag til brud

I virkeligheden ligger der en trist historie bag bruddet mellem 'Ex on the Beach'-deltageren, som nu ikke er på talefod længere.

Tonen var pæn under bruddet mellem Claes og Cecilie, og de lagde vægt på, at de stadig elskede hinanden, da de gik fra hinanden for to uger siden, men nu har piben fået en anden lyd. I går lagde Cecilie et opslag op på sin Instagram-profil, hvor der stod, at hun var træt af den måde, hun hele tiden blev fremstillet på, fordi hun hele tiden mødte folk, der mente, hun var en nar overfor Claes. Men Cecilie mente ikke, folk havde set alle de gode ting, hun gjorde for ham.

LÆS OGSÅ: CHOK: Fie og Frederik er blevet gift

Opslaget er nu slettet, og ifølge Cecilie var det ikke meningen at hænge Claes ud, men hun kunne ikke længere lægge skjul på alle sine frustrationer. Det endte ud i en større diskussion, og nu snakker det tidligere kærestepar ikke længere sammen, og de har blokeret hinanden på de sociale medier.

- Jeg er træt af, at folk bliver ved med at se alt det negative fra min side, og det beskyldte jeg lidt Claes for. Min klipning i programmet var ikke helt heldig, da man kun ser alle de negative ting, jeg gjorde, og man ser slet ikke alt den tid, hvor vi havde det fantastisk sammen, fortæller Cecilie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Claes og Cecilies forhold gå op og ned.

- Herhjemme i Danmark har man heller ikke set, når jeg har gjort noget for ham, det eneste, der er blevet snakket om, er min borderline, og hvor svær jeg er at leve med, og det er også det eneste, Claes har snakket om. Efter vi gik fra hinanden lovede vi også, at vi ville holde den neutral, men alligevel har Claes fået vendt alt til sin fordel.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Claes taler ud om trekant: Så vildt gik det for sig

Abort kom imellem Claes og Cecilie

I virkeligheden var omdrejningspunktet for bruddet noget mere alvorligt og knap så fredeligt, som parret først fortalte, og der er en god grund til, de ikke var åbne omkring, hvad der skete mellem dem.

- Jeg fik engang en abort, og det kørte mig fuldstændig ned psykisk. For to uger siden fik jeg en igen med Claes' barn, da vi selvfølgelig ikke kune få det til at fungere med et barn lige nu hverken økonomisk eller arbejdsmæssigt. Det har kørt mig rigtig langt ned at skulle igennem det igen, og jeg havde brug for Claes i det - brug for hans støtte. Jeg sagde, jeg aldrig ville gøre det igen, og det vidste han, fortæller Cecilie, som lægger vægt på, at de havde brugt beskyttelse, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Amanda og Mikkel indgik hemmelig aftalte i ‘EOTB’

-  Jeg er vanvittig ked af, at vi ikke snakker sammen længere. Jeg har jo ikke snakket med nogen omkring de her ting udover ham i lang tid, så det er rigtig svært for mig at skulle give slip på den ene person, jeg delte alt det her med. Jeg er stadig ikke kommet ovenpå. Jeg græder over den abort dagligt, men han fik nok af, at jeg havde de holdninger, som jeg havde, og han syntes mit syn på mange ting var forkert, på trods af at mange andre syntes, jeg havde ret.

Det var ifølge Cecilie aborten, der gjorde udslaget i bruddet, fordi det gik op for hende, at tingene ikke kunne fortsætte. Ifølge hende omhandlede parrets diskussioner, som eskalerede i går, som regel den måde, Claes opførte sig på, når de var ude. Hun beskriver ham som værende en skøn fyr på mange områder, men han har ifølge Cecilie også en jaloux og en manipulerende side, som man slet ikke ser.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par vender tilbage til skærmen

Claes: Det passer ikke

Claes ønsker ikke at kommentere på aborten, men han vil til gengæld gerne svare på Cecilies opslag og beskyldningerne om, at han gerne ville bestemme, hvem Cecilie skulle tale med, når de var ude sammen.

- Jeg har ikke jaloux side. Jeg lod hende smide tøjet hver weekend på job, jeg lod hendes andre drengevenner tage med hende på job, og de tog nogle gang deres venner med. Hun har flere gange haft fyre sovende hos hende, og jeg har stadig ikke været jaloux over det. Grænsen går bare, når hun vil ses med sin eks, det tillader jeg ikke, og det synes jeg egentligt er helt fair, da har været sammen tidligere i år, og han udnytter og manipulerer hende, fastslår Claes og fortsætter:

- Cecilie er træt af at være bad guy, men det vil hun altid være, da det var hende, der smed mig væk, hende der droppede mig gang på gang i villaen, og det er det eneste, som folk udefra ser. De ser ikke, at hun er sød mod mig, tatoverer mig gratis, fordi hun selv vil, eller kører mig til Randers, Aarhus, Esbjerg eller København, når jeg skal ud og spille. Men det burde bare heller ikke være de ting, der skal lægges vægt på. Jeg er egentligt ligeglad med materielle ting, jeg vil bare gerne være sammen med hende, men det virker bare ikke som om, at det er gengældt.

Claes er ikke selv i tvivl om, at han er the good guy, og at hvis der er en bad guy, så er det Cecilie. Selvom parterne lige nu ikke er på talefod og har blokeret hinanden, så siger de dog stadig, at de elsker hinanden, så noget tyder på, at der bag vreden stadig gemmer sig en flamme, tiden må dog vise, om den blusser op igen.

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op