Er Tinka og Lasse blevet kærester i virkeligheden?

Der er ingen tvivl om, at der er god kemi mellem Tinka og Lasse - og det er der også mellem de to mennesker, der står bag karaktererne fra årets julekalender.

Selvom Josephine Højbjerg og Albert Rosin er de bedste venner, så er de altså ikke kærester. Det understreger 'Tinka'-skuespilleren overfor HER&NU

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager: Programmet kostede mig min uddannelse

– Jeg har ingen kæreste. Albert og jeg er blevet rigtigt gode venner og vi er meget tætte. Men vi ses ikke så tit, fordi jeg bor på Bornholm og han i København, men når vi så ses, så hygger vi os rigtig godt sammen, erkender den 16-årige hovedrolle fra 'Tinka og Kongespillet'.

– Det har været dejligt at spille igen og jeg er meget beæret. Det er en kæmpe oplevelse, understreger 1. G-eleven, der drømmer om at blive skuespiller.

– Der er mange muligheder i den retning, men hvis jeg kan komme ind på Skuespillerskolen, så ville det jo være fantastisk.

LÆS OGSÅ: Kendt ‘reality’-hunk er ny paradiso

Josephine skal holde hos sin mormor og morfar.

– Det bliver en stille og rolig basic jul med masser af mad, gaver og juletræer. Jeg har det svært med julegaveønsker. Det var nemmere, da jeg var lille, siger hun, hvis mor stammer fra Costa Rica.

Allerede da Josephine Højbjerg var otte år gammel begyndte hun karrieren, og blev kendt af mange i rollen som Pil i tv-serien 'Pendlerkids', hvor hun medvirkede i alle tre sæsoner. Hun har også medvirket i DR-serien 'Broen III', hvor hun spillede Karen, og i DR Ultra-julekalenderen 'Bubber’s Juleshow' fra 2015.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor skal mine børn være afhængige af mig