Endnu en 'NCIS'-stjerne med chokbesked: Jeg trækker mig

Den populære karakter har truffet beslutningen om at stoppe i serien.

Der har været mange rygter om 'NCIS' og Pauley Perrette, der i serien spiller den retsmedicinsk specialist Abby Sciuto, i de seneste uger, men i hvert fald ét af dem har været sandt. Det afslører skuespillerinden nu selv.

På sin Twitter-profil bekræfter hun nemlig, at hun er færdig med 'NCIS' efter den igangværende sæson 15 af successerien - en serie, hvor hun har haft en bærende rolle helt fra starten af.

LÆS OGSÅ: Var du vild med ‘Big Little Lies’? Så vil du elske denne serie

- Så, det er sandt, at jeg forlader 'NCIS' efter denne sæson. Der har været en masse falske historier om årsagen. Nej, jeg har ikke startet en serie af hudplejeprodukter, og nej, hverken netværket eller serien er sure på mig, skriver hun og fortsætter.

- Det var en beslutning, jeg tog sidste år. Jeg håber, at alle vil elske og nyde alt med Abby - ikke bare for resten af denne sæson, men alt det hun har givet os i 16 år. Alt kærligheden, alle grinene og alle inspirationen. Jeg elsker hende lige så meget, som I gør.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-stjerner truer med exit: Giv os mere i løn!

Pauley Perrette bliver dermed den anden hovedrolle, der på kort tid forlader successerien, efter Michael Weatherly, der siden seriens start i 2003 har spillet agenten Anthony DiNozzo, stoppede sidste år.

Den 15. sæson af serien havde amerikansk premiere den 26. september, og den sæson er altså sidste gang, at seerne får lov til at stifte bekendtskab med Abby Sciuto.

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.