Julie Melsen vinder af 'Love island'. Julie har medvirket i sæson 6, 7, 8, 9 og nu 10 af 'For lækker til love. (Foto: Viafree/Viaplay)
Julie Melsen vinder af 'Love island'. Julie har medvirket i sæson 6, 7, 8, 9 og nu 10 af 'For lækker til love. (Foto: Viafree/Viaplay)

ENDELIG! Realitybabe viser kæresten frem

Julie Melsens kæreste har været hemmelig i et halvt år, men nu er parret flyttet sammen, og Julie løfter endelig sløret for, hvem hendes - lidt kontroversielle - kæreste er.

Tilbage i april måned stod det klart, at den tidligere 'Love Island'-vinder Julie Melsen, 23, havde fundet kærligheden på ny. Men først nu løfter hun sløret for, hvem hendes udkårne er, nemlig den 31-årige Martin.

- Vi mødte hinanden for et halvt år siden gennem fælles bekendte. Og så har vi bare været uadskillelige lige siden. Vi startede med at få bil sammen, og nu er vi lige flyttet sammen i en helt ny lejlighed med have, så min drøm om villa, vovse og Volvo er påbegyndt, griner Julie, der nu bor i en treværelses lidt uden for København med sin udkårne.

Herunder kan du se det forelskede par

Julie Melsen og kæresten Martin (Foto: Privat)
Julie Melsen og kæresten Martin (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Tina Lund melder ud om at flytte hjem til Danmark

Færdig med dating-programmer

Julie har både i 'Love Island' og 'For lækker til love' søgt efter kærligheden, men nu fandt hun den altså uden for skærmen, da hun mindst ventede det. Det betyder også, at hun ikke kommer til at deltage i flere dating-programmer.

- Så ikke mere 'For lækker til love'. Jeg har fundet min prins på den hvide hest, jeg har søgt længe, siger hun med et smil.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-Rachel deler glædelig nyhed

Den store nysgerrighed omkring Julies kærlighedsliv, der fulgte med deltagelsen i dating-programmerne, var netop også årsagen til, at kæresten Martin fik lov at være hemmelig det første halve år af forholdet.

- Han har været hemmelig, fordi jeg lige netop har været så glad for ham, at før jeg fandt ud af, hvor stærke vi var sammen, så ville jeg for intet i verden lade nogen komme imellem os eller prøve på det. Fordi jeg har erfaret, ligeså snart man er glad, så vil folk gøre alt for at prøve og ødelægge det - i bund og grund fordi de er jaloux, forklarer Julie.

Herunder kan du se Julie og Martin

Cheers to the people who love us, the losers who lost us, and the lucky bastards who get to meet us. Slået op af Julie MelsenSøndag den 11. oktober 2020

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus har sagt op: Raser over virksomhedspraktik

Rocker-forbindelser?

Før Julie offentliggjorde kæresten Martin, løb der rygter om, at hendes nye kæreste havde forbindelser til rockermiljøet. De rygter viser sig der dog at være hold i.

- Ja, det er han, men er det vigtigt at holde fokus på? Det er ret irrelevant for mig, da jeg ser ham som min kæreste og ikke som, hvad han er, forklarer Julie.

- Jeg elsker ham, og alt hvad han står for, støtter jeg ham selvfølgelig i, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Gravide Nadia Shila: Frygter downs

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller: Jeg har haft bulimi i 10 år