En måned efter reality-brud: Jeg er stadig meget bitter

Selvom der er gået en måned, så har vreden bestemt ikke forladt Nicolais krop, og han føler sig stadig skidt på.

Det kom som et chok for mange, da Christel Trubka og Nicolai Heller slog op midt i november, det gjorde det også for Nicolai selv, som modtog beskeden via sms. Det var han mildest talt ikke tilfreds med, og det er da også en af grundene til, at de to ikke er på talefod den dag i dag. Det afslører han på Instagram under en spørgerunde, hvor et af spørgsmålene lød, om han var okay efter bruddet.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager viser sin krop frem: Skal jeg opereres?

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise' og fremtiden.

- Det føler jeg. Jeg føler, det går langsomt fremad. Nu elskede jeg pigen rigtig rigtig meget, så det er lidt svært,og det er en svær proces. Men tingene går fremad, og jeg føler, jeg er ved at være der, hvor jeg kan være mig selv igen og alle de her ting, man ikke har kunnet være i det der forhold. Så ja, jeg har det godt, fastslår Nicolai og forklarer, hvorfor de to ikke er på talefod:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager kørt galt

- Det er vi bestemt ikke, og det kommer vi heller ikke til at være det næste lange stykke tid. Jeg er meget bitter over situationen og har ikke håndteret det særlig godt de sidste par uger. Men igen jeg er også blevet skidt på og ja, der er ikke nogen grund til at føre samtaler med en person, der er sådan. Men ude i fremtiden, kan jeg da godt se mig selv tilgive - gode mennesker tilgiver jo, så måske.

Men betyder det så, at Nicolai har vendt Christel ryggen og er klar til at kaste fiskesnøren ud efter en ny syld?

- Jeg kommer ikke til at gå på date i lang tid, jeg kommer ikke til at lede efter noget seriøst i lang tid, da jeg har brug for at finde mig selv og få styr på en hel masse ting, og så magter jeg ikke damer for tiden for at være helt ærlig, så no no no I don't need that, lyder svaret med et smil.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen hyrer ny kæreste til ‘X Factor’

 
View this post on Instagram
 

A post shared by NICOLAI HELLER (@nicolaiheller1)