Credit: Sara Mally/Netflix
Credit: Sara Mally/Netflix

Efter vild 'Love is blind'-sæson: Sådan går det parrene i dag

Nogle er forblevet gift, andre prøver at rede trådende ud, mens et sidste par døjer med rygter om utroskab.

Et af de største datingeksperimenter på Netflix havde fornylig sin sæsonafslutning, da både sæsonfinalen og det eftertragtede reunion-talkshow blev udgivet i starten af november.

LÆS OGSÅ: Stephanie og Cengiz ramt af sygdom: Aflyser!

Og afslutningen var langt fra skuffende. Sæsonfinalen var både tårefremkalende og overraskende, og den endte med at kun to ud af de fem forlovede par endte med at blive gift.

Artiklen fortsætter under vidoen, hvor Karl fortæller om sin deltagelse i 'Ex on the Beach'. 

I dag spekulerer flere på, hvordan det er gået parrene siden, og det kan man få svar på her.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche deler svær besked

Alexa Alfia og Brennon Lemieux

Parret er stadig lykkeligt gift, og det kan man blandt andet se på Instagram.

- Jeg er fuldstændig forelsket i denne stærke, selvstændige, smukke kvinde. Selv når hun ikke tager opvasken. Jeg er taknemmelig for, at jeg har dig i mit liv, skrev Brennon for nyligt på det sociale medie. 

SK Alagbada og Raven Ross

Raven og SK fortalte i reunion-talkshowet, at selvom han sagde nej til hende ved alteret, så havde de alligevel fundet sammen efter programmet og var blevet kærester. De fløj på en lyserød sky, men nu er kærligheden brast mellem dem. Det afslører de i en fælles udtalelse på Instagram den 20. november.

LÆS OGSÅ: Skilsmissen er endelig: Så meget skal Kanye betale

Omkring samme tidspunkt dukkede flere påstande op op TikTok, hvor folk beskyldte SK for at være Raven utro. Dog har ingen af parterne kommenteret på utroskabet.

- Vi er kede af at meddele, at vi har besluttet at gå hver til sit. På grund af igangværende juridiske forhandlinger omkring disse beskyldninger, kan vi ikke gå yderligere i detaljer, og vi beder jer om at respektere vores privatliv, skrev parret. 

LÆS OGSÅ: Børneleg sætter to deltagere i stor fare på ’Paradise’: Det var kedeligt

Colleen Reed og Matt Bolton

Colleen og Matt er også lykkeligt gift! Matt delte for nyligt med mediet Women'sHealth, at Colleen har tre jobs, og han elsker at tage sig af hende, lave aftensmad til hende, nusse hendes fødder, og alt det der hører med. Deres forhold er kun vokset siden programmet, tilføjer han.

Bartise Bowden og Nancy Rodriguez

Forståeligt nok var Nancy ikke super interesseret i at fortsætte sit forhold til Bartise, efter han sagde nej ved alteret og forlod hende. Efterfølgende har forholdet været en rutsjebane, ifølge Bartise. Dog ikke på en romantisk måde.  

- Vi er gået fra at være venner, til at være bekendte, til ikke at kunne lide hinanden, til ingen kommunikation. Så blev vi venner igen. Så som det ser ud lige nu, vil jeg sige, at vi er bekendte på god fod, fortæller Bartise til mediet Women'sHealth. 

LÆS OGSÅ: Micki Cheng bliver vært på helt nyt tv-program

Cole Barnett og Zanab Jaffrey

Baseret på Instagram er Zanab og Cole stadig ikke på talefod, og forholdet er ikke godt.

- Jeg kæmpede for os, indtil jeg ikke kunne mere. Jeg ved, du ved det. Jeg ved, du ved, hvorfor jeg sagde, hvad jeg sagde. Jeg ved, du ved, hvad du gjorde. Det er ok, hvis du ikke er klar til at tale om det endnu, skrev Zanab for to uger siden. 

- Enten vinder du, eller også lærer du, og kærligheden er blind lærte mig meget. Jeg bliver bedre på grund af det, skrev Cole for nyligt. 

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Brennon Lemieux (@brennonlemieux)

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Colleen Reed (@jellybean.colleen)