Efter stor sorg: 'Vild med dans'-deltager deler vigtigt budskab

Michelle Kristensen oplevede i løbet af sommeren at få en spontan abort. I dag har hun et vigtigt budskab til alle, der er gravide eller drømmer om at blive det.

Sundhedseksperten Michelle Kristensen nåede at være gravid i 10 uger, inden hun desværre fik en spontan abort i slutningen af juli. Lige da det skete og i den efterfølgende tid var det naturligvis en kæmpe sorg, som tog lang tid om at lette, og Michelle bebrejdede sig selv for tabet.

- Jeg tog mig selv i, selvom jeg jo ved rigtig meget om kost og træning, at jeg tænkte: "Gud, er det noget, jeg har spist? Har jeg gjort noget forkert? Har jeg ikke sovet nok?", fortæller den 37-årige 'Vild med dans'-deltager.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

Heldigvis kunne flere læger gøre det klart, at den spontane abort ikke skyldtes noget, hun havde gjort.

Artiklen fortsættes under videoen...

På det tidspunkt havde hun svært ved at se, hvordan hun nogensinde skulle blive glad igen. Men det hjalp at være åben om situationen på blandt andet de sociale medier og at tale om sorgen.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson 'Robinson'

- Jeg talte rigtig meget med min kæreste om det, da vi fandt ud af, at fosteret var gået til grunde. At hvorfor skulle jeg holde det skjult, for det var jo ikke et tabu at miste en graviditet, for der er så mange, der oplever det, forklarer hun og understreger:

- Det er virkelig vigtigt for mig at sige, at jeg så hjertelyd, og jeg mistede et foster, men det er jo ikke normalt, at man gør det. Så hvis der er nogen, der ser hjertelyd, så er det ikke sådan, at de skal gå og frygte, om det bliver til noget. Så skal man gå all in og glæde sig, for chancen for, at det bliver til noget, er langt større, end at det ikke gør.

LÆS OGSÅ: Deltager i voldsom ulykke: 'Robinson' har taget alt fra mig

I dag glæder Michelle sig over, at hun nu til gengæld har fået muligheden for at være med i 'Vild med dans' og kan nyde et festligt efterår. Hun går for første gang på dansegulvet den 10. september, hvor hun skal danse med Mads Vad.

Nydanseren er helt klar til at gå i fertilitetsbehandling igen på den anden side af underholdningsprogrammet, når hun og kæresten, Pernille Wass, igen har mod på at blive forældre og føler, at den rette timing er der.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-deltager afslører graviditet