Efter ‘Forsidefruer’: Jackie vil fortsætte

Der er ikke optaget 'Forsidefruer' i otte måneder, og det kan Jackie godt begynde at mærke.

Jackie Navarro har været i showbusiness det meste af sit voksenliv. Senest har hun underholdt danskerne i TV3-programmet 'Forsidefruer', men det blev tilbage i foråret sat på pause på ubestemt tid.

Nu har fruerne ikke filmet til programmet i otte måneder, og efter 11 sæsoner kan stilheden mærkes.

- Jeg ville ønske, jeg kunne lave noget andet mere kreativt - udover det, jeg har i forvejen. Måske noget showbusiness. Nu har jeg lavet det i så mange år, så nu savner jeg det efter otte måneder, hvor der har været lidt stille, forklarer Jackie til HER&NU og Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

Lige nu er det mest det private, der fylder i Jackies liv.

- Jeg synes, jeg har meget at se til på det private med alle ungerne og Aula. Det tror jeg, de fleste forældre kender til, griner Jackie, der har fire børn, hvoraf tre af dem går i skole.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører kønnet

Tilbage til tv

Jackie ville gerne tilbage til tv, men hun arbejder også på andre idéer.

- Det kommer an på hvilket program. Men ja, jeg savner det. Jeg synes, vi havde nogle gode oplevelser sammen. Men ellers er jeg meget åben for en masse ting i den branche. Jeg synes, jeg kender til den efterhånden, fortæller Jackie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kendt TV 2-profil vil købe festival

- Jeg tænker måske en masse udfordringer, hjælpe andre, rejse til nogle udfordrende steder, sejlerlivet, historie mv., men noget med mere dybde omkring andre og måske mig selv, fortæller Jackie uden at ville gå helt i detaljer med sine idéer.

- Eller et madprogram. I udlandet eller Danmark. Jeg kan mange ting, indskyder Jackie til slut.

LÆS OGSÅ: Ung mor tæt på at droppe drømmeuddannelse