Efter brud: Giver gode råd til kærestesorger

Det er under én måned siden Victoria Lundager, der er kendt fra 'Bachelor', offentliggjorde, at hun igen var blevet single.

LÆS OGSÅ: WHAT: Blachman i nyt program med Casper Christensen

Dengang fortalte Victoria til HER&NU, at hun havde været "helt nede i kuldkælderen", selvom det var den rigtige beslutning. I et opslag på Instagram kommer hun nu med en update og giver tilmed andre råd omkring kærestesorger.

- Jeg har prioriteret at mærke, græde og snakke. Jeg har valgt at lave ting, der gør mig glad, og være omgivet af de mennesker, der fylder mig op og løfter mig op, skriver Victoria og fortsætter:

- Så mit bedste råd til dig, der står midt i kampen: Det bliver bedre, gør det, du har lyst til. Om det så er at græde eller at gå til frisøren.

Selvom bruddet ifølge Victoria har givet en enorm frihed, så er det stadig svært.

- Der er selvfølgelig stadig svære dage, men jeg føler faktisk, at min største hjertesorg i øjeblikket er over alt det, der sker i verden.

LÆS OGSÅ: Frederik Fetterlein: Sex to-tre gange om dagen

Det, Victoria mangler i sit liv nu, er gode hverdagsrutiner.

- Efter noget tid, hvor jeg bare har gjort alt det, jeg lige umiddelbart har haft lyst til, vil jeg virkelig gerne ind i en god rutine igen. For det er også selvomsorg at skabe rammerne for at trives og have energi i hverdagen, slutter Victoria opslaget, som kan ses herunder: