Drama og mordtrusler i 'Gift ved første blik'

Det går vildt for sig i den amerikanske version af 'Gift ved første blik'.

To sæsoner af 'Gift ved første blik' er kørt over på skærmen på dansk tv, og indtil videre har programmet ikke været den store succes - i hvert fald ikke på ægteskabsfronten, hvor samtlige par er gået fra hinanden.

Men det kan man måske alligevel godt kalde for en succes, når man kigger på den amerikanske version af programmet. Her er der i øjeblikket en retssag i gang, hvor 30-årige Jessica Castro har anmeldt den mand, som programmet satte hende sammen med. Det skriver NY Post.

- Jeg vil slå dig i småstykker. Jeg vil smadre din far, og jeg vil få hele din familie til at forsvinde - inklusiv den nar, som din søster er kærester med, sagde manden, 29-årige Ryan de Nino, ifølge dokumenterne fra retssagen.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-par er gået fra hinanden

Utroskab og mordtrusler

Parret deltog i den anden sæson af programmet, hvor seerne så dem blive gift og oplevede deres første tid sammen. Forholdet sluttede dog brat tilbage i februar måned, hvor Jessica Castro opdagede, at de Nino var hende utro på valentinsdag.

Jessica gjorde det derfor forbi med ham, men ifølge retsdokumenterne kunne han ikke give slip på sin nye kone. Og da holdet i maj var samlet for at filme et opsamlingsprogram, kom de Nino med flere trusler.

- Hun er fucking død. Når jeg kommer tilbage til Brooklyn, så er hun fucking død, den tøs, skulle han have sagt, og tv-holdet tog truslen så seriøst, at de skaffede beskyttelse til Castro.

LÆS OGSÅ: ’Gift ved første blik’-psykolog: Bruddet overrasker mig ikke

Tjekker alle deltagere

Det er det amerikanske tv-selskab A&E, der står for programmet, og ifølge Jessica Castros advokat, Marc Rapaport, er det ikke sikkert, at de går fri. Selskabet mener dog selv, at de er uskyldige.

- Vi kender ikke alle detaljer, og vi kan ikke kommentere på sitatuationen. Men det er uheldigt. Deltagerne går gennem ægte skilsmisser, og skilsmisser kan være hårde, siger en talsmand fra selskabet til NY Post.

- Alle deltagere gennemgår et omfattende psykologisk baggrundstjek, men vi kan ikke kontrollere, hvordan de opfører sig efter programmet.

På danske tv er vi heldigvis sluppet for så dramatiske scener, og forhåbentligt gør vi også det, når 'Gift ved første blik' vender tilbage til DR senere på året.

LÆS OGSÅ: DR afslører: Ny sæson af ‘Gift ved første blik’

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.