Dolken spiller på flere heste

I sidste afsnit af ‘Kongerne af Rømø’ fik Dolken kysset på et par piger. Læs her hvorfor han spiller på flere heste.

Både Rikke, som i et tidligere afsnit udløste dramaet mellem Dolken og Knaldperlen, og bartenderen på Rømø-diskoteket faldt pladask for Dolkens ’score moves’ i sidste afsnit af ’Kongerne af Rømø’. At dolken kyssede på begge piger samme aften, er der en særlig grund til.

- Jeg kyssede med begge for at forøge mine chancer for at få lidt kærlighed, hvis i forstår sådan en lille en, erkender Dolken overfor Realityportalen.dk.

Han fortæller dog af erfaring, at hans metode med at spille på flere heste godt kan ende helt galt.

- Jeg tror da, vi alle har prøvet at være ude i lidt ballade, fordi man har spillet på mere end en hest, indrømmer Dolken og fortsætter:

- Men jeg har hørt noget om, at man gerne må spille på flere heste. Man skal bare sørge for, at de ikke kommer i stald på samme tid.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen er klar på 'Vild med dans'

Var for stiv

Selvom det er lykkedes Dolken at kysse på et par piger, er det endnu ikke lykkedes ham at give dem en smagsprøve af dolken. Ifølge ham selv skal årsagen til dette findes i det massive alkoholindtag.

- Jeg ville jo gerne skylde skylden på alle andre end mig, men jeg må nok indrømme, at mine chancer havde været noget større, hvis jeg ikke havde drukket mig så pisse stiv hver dag, siger Dolken med et grin. Han understreger dog samtidig, at programmet jo ikke er slut endnu.

LÆS OGSÅ: Babe langer ud efter Mastiff

Knaldperlen har styr på damerne

Da Realityportalen.dk spørger ind til, hvem der er den største scorekonge – Dolken eller Knaldperlen, er der ingen tvivl om, at Dolken anerkender Knaldperlens dametække.

- Jeg mener jo ikke selv, at han er bedre end mig. Men når alt kommer til alt, er han jo den sorte casanova, så lidt styr på damer har han da, fastslår Dolken.

Følg med i 'Kongerne af Rømø' hver mandag kl. 22.00 på Kanal 5.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.