Botoxkongen Kim Novaa (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks)
Botoxkongen Kim Novaa (Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks)

'Divaer i Junglen'-stjerner er med i nyt 'Kongerne'-program

I det nye program får man et helt unikt indblik hos kongerne af den danske skønhedsbranche.

Et helt nyt program rammer de danske tv-skærme til efteråret, når Kanal 4 inviterer  indenfor i en verden fuld af kendisser, cocktails og kanyler. Skønhedsindustrien er eksploderet i Danmark, og nu lukker fem kulørte klinikejere op for en kontroversiel branche, hvor nogle af kunderne gerne står frem omkring deres indgreb, mens andre for alt i verden forsøger at holde deres behandlinger hemmelige.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-par har fundet sammen igen

Serien ’Plastikkongerne’ giver et eksklusivt indblik i en verden, hvor det tidligere kun var de rige og berømte, der havde adgang til plastikkirurgi, men nu er det blevet for alle, og der er millioner af kroner at tjene for klinikejerne.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martinna får lavet botox for at ligne en skuespiller.

SE BILLEDERNE: 'Paradise'-babe har fået nye bryster

Men konkurrencen er hård, og klinikkerne kæmper både om kundernes opmærksomhed og om at være de absolut førende på markedet. Vi følger dagligdagen på klinikkerne, men også hverdagen i privaten, hvor der bag kulissen drømmes stort - for man skal hele tiden kigge fremad og udvide forretningen, hvis man skal være Danmarks plastikkonge.

Kendte ansigter kigger også forbi klinikkerne for at få rettet op på diverse små-skavanker og for at forbedre deres udseende. Plastikkongerne får blandt andet besøg af tv-værten Ibi Makienok, sangfuglen Sigmund fra 'X-Factor' og 'Divaer i Junglen', tv-vært og møbeldesigner Emil Thorup samt et hav af kulørte reality-stjerner. Plastikkongerne er dygtige forretningsfolk, der alle har set en fidus i plastikpenge, og de bruger hver især vidt forskellige metoder til at skaffe flere kunder i butikken.

STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

'For lækker til love'-babe er blevet 'Plastikkonge'

Kim Novaa er kendt som Botoxkongen, og hans Klinik Inito har selvfølgelig en kongekrone som logo. Sammen med sin klinikassistent Cecilie klarer Kim op til 100 kunder om dagen. Han lever et liv i overhalingsbanen og har store planer om at udvide sit imperium.

Jesper Nygart var en af de første, der lavede Botox og filler i Danmark. Han lægger navn til tre klinikker og sørger sammen med sin kirurg, Marie Louise Von Sperling, for, at kvaliteten er høj, og at alle regler bliver overholdt, når der skal udføres behandlinger og operationer hos AK Nygart.

LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Marc Fessel er en selfmade mand, der startede som murer og nu ejer Klinik A, hvor han foretager en lidt anden slags facaderenovering på kunderne. Han bruger især reality-stjerner til at sprede kendskabet til sin klinik, og som ny spiller på markedet tager han alle kneb i brug i forsøget på at overhale de andre konger.

Rikke Chili, som er kendt fra 'For lækker til love' og 'Divaer i Junglen', og Mustafa Bayrak har firmaet ‘Beauty-Trips’, hvor de arrangerer kirurgi-rejser til Tyrkiet. Mustafa står for kontakten til læger og hospitaler, mens Rikke tager sig af kunderne og PR-arbejdet. Og der er nok at se til med næste rejse lige om hjørnet, og der er tomme kontorer i København, som skal forvandles til nye behandlingslokaler.

CHOK: 'Love Island'-Ida skuffet over sine nye bryster

Søren Aaboe ejer ‘Klinik BestAge’ og overvejer i en alder af 60 år, om Aalborg er ved at blive for lille til ham. Han føler sig nemlig som en 38-årig og leger med tanken om, hvorvidt en ny klinik i København, London eller sydpå er være fremtiden.

SAY WHAT? Skal Nadia Shila og Jeremy have endnu et barn?