Ditte Lees datter indlagt: Frygtede at miste hende

Ditte Lee oplevede enhver forældres mareridt.

Ditte Lee, der er kendt fra ‘Ex om the beach’, oplevede natten til tirsdag enhver forældres mareridt. Hendes datter, der til februar bliver to år, var almindeligt syg, men pludselig udviklede det sig.

LÆS OGSÅ: Genkender du Trine fra 'Landmand søger kærlighed'? Her har du set hende

- Aldrig har jeg nogensinde oplevet noget så forfærdeligt. Chiara gik pludselig i feberkramper, mens vi sad på sofaen. Feberkramper kommer i en simpel og kompliceret type, og Chiara var i den komplicerede, skriver Ditte i en story på Instagram.

Ditte og datteren blev derfor hentet i ambulance og kørt til hospitalet.

- De havde svært ved at brude krampen, og det resulterede i, de ville indlægge os. Mit lille guld. Jeg troede virkelig, jeg ville miste hende, skriver Ditte.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne gift for tredje gang

Selvom kramperne lagde sig, og Ditte og datteren kunne blive udskrevet, så går Ditte fra hospitalet med endnu en bekymring.

- Lægen fortalte, at Chiara har en susende lyd på hjertet, og at der kan være hul i hendes hjerte. Det skal der nu følges op på.

LÆS OGSÅ: 'Stjerne Boksning'-deltager kritiserer dommerne

Til Realityportalen fortæller Ditte, at hun nu har brug for ro til at komme sig ovenpå oplevelsen.

- Jeg er en stærk kvinde, men jeg er knækket og svag nu, skriver Ditte Lee, der blev alenemor til datteren tilbage i februar 2022, da hun og kæresten Mario gik fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Farvel København: 'Årgang 0'-deltager drømmer om ro og natur